Tevreden klanten

Tupak

Tupak Packaging beschikt over een breed assortiment verpakkingen voor verzenden, beschermen en opslag. Door innovatie en voortdurend aandacht te hebben voor de behoefte van onze klanten zijn we in staat u de verpakkingsoplossing te bieden die het beste bij uw wensen past.

Het is ons doel u niet alleen te voorzien van de beste verpakkingsoplossing, maar ook van de beste dienstverlening. Dat doen we door het bieden van een ruime keuze in aantal, formaat en kwaliteit, het op voorraad houden van alle producten, gratis levering binnen 24 uur en advies door ervaren verpakkingsspecialisten.

We streven naar 100% tevreden klanten. Oordeelt u zelf of ons dit lukt aan de hand van de productreviews en rapportcijfers op deze pagina:

9/10

Beoordeling

10
71 keer
9
52 keer
8
20 keer
7
7 keer
6
0 keer
5
3 keer
4
0 keer
3
2 keer
2
0 keer
1
1 keer
Aantal reviews: 156

Meest recente reviews

 • Door Erik jonker op 26 september 2023
  10/10
  Uitstekend. Dubbel gegolfde dozen besteld, goede kwaliteit om tijdschriften en boeken in te bewaren. Op tijd geleverd en netjes verpakt. ????
 • Door Rolf op 21 september 2023
  9/10
  Stevige verpakking en doet in mijn geval prima dienst als vervanging van een te slappe A4 envelop. Beschermt waardevol papierwerk en past mooi door de brievenbus. Levering door Tupak was ook vlot.
 • Door Boekenverkoper op 20 september 2023
  10/10
  De eerdere leverancier van (boek)verpakkingen werd overgenomen, toen belden ze steeds op, crm hoogst irritant, dus exit na 10+ jaar. Sinds 2016 Tupak, gaat perfect, ook het afleveren van boekverpakkingen naar verzender in Duitsland zonder problemen. No nonsense, geen gezeur, prima!
 • Door Daniel Douglas op 20 september 2023
  10/10
  De laatste drie maanden moest ik veel verzendkokers versturen en heb bij verschillende bedrijven ingekocht. Ik had steeds problemen met de aflevering tot ik ontdekte dat Tupak heel dichtbij was en dat ik gewoon zelf kon afhalen. Toen bleek op de koop toe dat de kokers echt top kwaliteit zijn en de plastic sluitdoppen super goed zijn. Ik ben dol blij met Tupak..!
  Deze review betreft: Dekselkoker Bruin DKB17
 • Door Geen naam op 17 augustus 2023
  10/10
  Artikel was bij mij bekend, ik bestelde dit eerst bij Kerklau shop. Maar daar kon ik het product niet meer vinden, zodoende bij jullie terecht gekomen.