Handwikkelfolie

Handwikkelfolie wordt gebruikt voor het sealen van pallets en het beschermen van producten tegen vuil, stof, en vocht. Door het omwikkelen van de palletlading vormen de pallets een stevig geheel waardoor producten stabiel op de pallet blijven tijdens transport. Met behulp van een dispenser kan de folie efficiënt worden afgerold, bovendien blijft de folie door de eenzijdige cling aan zichzelf plakken.

Transparante Handwikkelfolie

Transparante handwikkelfolie is de meest gangbare en goedkope rekfolie. Transparante rekfolie biedt een heldere bescherming, waardoor je gemakkelijk kunt zien wat er op de pallet ligt. Dit is vooral handig voor kwaliteitscontroles en snelle identificatie van goederen. De folie is sterk en biedt een betrouwbare bescherming tegen vuil, stof en vocht, terwijl de inhoud van de pallet zichtbaar blijft. Perfect voor bedrijven die efficiëntie en transparantie in hun logistieke processen willen integreren.

Witte en zwarte handwikkelfolie

Witte of zwarte handwikkelfolie is de juiste keuze voor bedrijven die extra veiligheid en privacy voor hun producten zoeken. Deze folie is ondoorzichtig, waardoor de inhoud van de pallet volledig verborgen blijft voor buitenstaanders. Dit vermindert het risico op diefstal en ongewenste aandacht tijdens het transport. Bovendien is zwarte folie resistent tegen UV-straling, wat helpt om producten te beschermen tegen verkleuring en schade door zonlicht. Ideaal voor transport van waardevolle of gevoelige producten, biedt zwarte handwikkelfolie een sterke, veilige en discrete verpakkingsoplossing.

Mini handwikkelfolie

Mini-handwikkelfolie of stretchfolie is ideaal voor het bundelen, vastzetten en beschermen van jouw producten. Het rekpercentage tot wel 150% zorgt voor perfecte stabiliteit. De transparante mini-stretchfolie is gewikkeld op een handige koker voor een optimaal rekpercentage.

Wikkelfolie dispensers

Voor het eenvoudig aanbrengen van de rekfolie adviseren wij gebruik te maken van een foliedispenser. Tupak heeft naast de dispenser voor de meest gangbare breedtes rekfolie ook een dispensers voor ministretch in het assortiment.

Wikkelfolie pakket

Onze bundelfolie en wikkelfolie pakketten bieden een kosteneffectieve oplossing om producten te beschermen tegen vuil, stof en vocht tijdens opslag, transport en verhuizingen. Deze pakketten bestaan uit een folie dispenser en een aantal rollen wikkelfolie.

Handwikkelfolie bestellen

Hoe meer wikkelfolie je bestelt, hoe meer korting je ontvangt. Ga direct naar het juiste product om het aan je winkelmandje toe te voegen. Voor 12 uur besteld, zelfde dag verzonden.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

prima

11 december 2023

Goeie folie

Deze review betreft: Handwikkelfolie Transparant 1440

Meer laden