Visie

Wij staan voor duurzaam!

Tupak staat voor een duurzame productie door voornamelijk kokers te produceren die bestaan uit papier en karton met het FSC® keurmerk. Door innovatie en voortdurend aandacht te hebben voor processen, systemen en technologische ontwikkelingen weet Tupak op een efficiënte manier te produceren met een hoog serviceniveau. Dat betekent niet alleen dat je snel je offerte ontvangt, maar ook dat het al vanaf een kleine oplage mogelijk is bijzondere, unieke, onderscheidende en milieuvriendelijke kokers in full colour te ontwikkelen, te produceren en snel te leveren.

Tupak Packaging levert een breed assortiment verzendverpakkingen met als specialisme verzendverpakkingen voor webshops. Het beschikt daarnaast over een inpakafdeling en handlingservice voor bijvoorbeeld het etiketteren van kokers en de complete afhandeling van zendingen; inpakken/inrollen, adresseren en verspreiden. Naast snel offreren is ook Tupak Packaging in staat bedrukte verpakkingen op maat en in kleine aantallen te leveren.

Marktleider Tupak

Als Nederlands marktleider op het gebied van verpakkingen werkt Tupak voor en met afnemers in diverse branches op de Nederlandse markt, zoals de grafische markt, reclamebureaus en musea als het Van Gogh museum en het Rijksmuseum. Sinds kort wordt ook de Duitse markt bediend met een vestiging in Duitsland. Voor de toekomst verwacht Tupak een verdere groei en een uitbreiding van het aanbod aan producten en diensten.