Ordnerverpakkingen

Ben je op zoek naar een slimme en veilige manier om ordners te versturen of te bewaren? Of je nu een enkele ordner moet versturen of een groot aantal moet opbergen, onze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes die perfect bij elke ordner passen. Dankzij de handige zelfklevende sluitstrips bespaar je niet alleen tijd, maar ook op tape. Zo weet je zeker dat jouw zending stevig en veilig verpakt is. Voor het opbergen van ordners hebben we een reeks duurzame opslagdozen die zowel praktisch als stevig zijn.

Documenten verzenden

Wil je documenten veilig en efficiënt verzenden? Onze ordnerverpakkingen, speciaal ontworpen voor het verzenden van belangrijke documenten, bieden de ultieme bescherming en gemak. Ze zijn sterk en duurzaam, gemaakt van kwaliteitsgolfkarton, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens het transport.

Ordnerpak standaard

Onze standaard ordnerpakken zijn een uitstekende keuze voor zowel opslag als verzending. Ze zijn niet alleen stevig en betrouwbaar, maar ook hersluitbaar, wat ze ideaal maakt voor langdurige opslag of herhaaldelijk gebruik.

Ordner verzendverpakking zelfklevend

Onze zelfklevende ordner verzendverpakkingen zijn de perfecte keuze voor het versturen van 1 of 2 A4 ordners met een rugbreedte van 35-80 mm. Vervaardigd uit sterk golfkarton, garanderen deze dozen dat jouw ordners veilig en in perfecte staat aankomen, waar je ze ook naartoe stuurt.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws