Toepassingen van ActivaPaper Opvulpapier

Het opvulpapier van ActivaPaper is veelzijdig in gebruik. Het is perfect voor het opvullen van lege ruimtes in dozen, het beschermen van fragiele voorwerpen en het stabiliseren van producten tijdens transport. Het is geschikt voor uiteenlopende sectoren, van e-commerce tot industriële verzendingen.

Papieren Pakken van ActivaPaper

De papieren pakken van ActivaPaper zijn gebruiksklaar en makkelijk te hanteren. Deze voorgesneden vellen zijn ideaal voor snelle verpakkingsbehoeften. Ze kunnen eenvoudig rond producten worden gewikkeld of als opvulling in dozen worden gebruikt, wat zorgt voor een snelle en efficiënte verpakking.

Papierrollen van ActivaPaper

Voor grotere of meer geautomatiseerde verpakkingsprocessen zijn de papierrollen van ActivaPaper een uitstekende keuze. Deze 3-laagse rollen kunnen worden gebruikt in combinatie met ActivaPaper opvulmachines, waardoor ze ideaal zijn voor het continu produceren van opvulmateriaal. Naast opvullen biedt dit papier een uitstekende bufferwerking. Hierdoor kan je ook breekbare of zware industriële producten verzenden met een veilig gevoel. Perfect voor bedrijven met hoge verpakkingsvolumes.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws