U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Enveloppen en zakken

Enveloppen en zakken

Enveloppen film 1
Video: Enveloppen

Veilig verzenden met standaard enveloppen

Voor het versturen van platte pakketjes of producten die door de brievenbus kunnen, heeft Tupak een groot assortiment standaard enveloppen en verzendzakken.

U kunt kiezen uit enveloppen van papier, karton of kunststof. Zonder of met een extra beschermende laag van papier, schuim of luchtkussenfolie. Dankzij luchtkussenfolie of speciaal karton beschermen deze standaard enveloppen uw inhoud. Naast standaard enveloppen hebben we een uitgebreid aanbod van paklijst enveloppen voor de adressering van pakketten.

Voor het verzenden van bijvoorbeeld kleding zijn ondoorzichtige verzendzakken de ideale verpakking. Voor artikelen die wel zichtbaar mogen zijn, kunt u kiezen uit verschillende transparante verzendzakken.

 • Afbeelding Enveloppen

  Enveloppen

  Scherp geprijsde verzendenveloppen. Luchtkussenenveloppen, verzendenveloppen in diverse hoogtes, speciale kalenderenveloppen en enveloppen voor multimedia. Ook zijn er enveloppen met een extra beschermende laag van papier, schuim of luchtkussenfolie. Zo weet u zeker dat uw zending de ontvanger onbeschadigd bereikt.

  vanaf € 13,31 incl btw voor 100 stuks

 • Afbeelding Zakken

  Zakken

  Zakken zijn ideaal voor het versturen van (web)bestellingen met kleding en alle overige niet-breekbare of buigbare artikelen.

  vanaf € 18,32 incl btw per stuk