Enveloppen en Verzendzakken

Ons assortiment aan enveloppen en verzendzakken biedt voor elke verzenduitdaging een passende oplossing, van stevige kartonnen enveloppen voor belangrijke documenten tot flexibele verzendzakken voor niet-breekbare producten. Als je documenten of producten met een hoogte tot 5 cm verzendt, is de verzendenvelop de juiste verpakking. Indien je grotere of niet-breekbare goederen zoals kleding verzendt, is een verzendzak een duurzaam alternatief voor de verzenddoos. De enveloppen en verzendzakken besparen ruimte in opslag en transport, zijn gemakkelijk in gebruik, en de meeste passen door de brievenbus.

Verzendenveloppen: voor producten tot 5 cm hoog

Ons assortiment enveloppen bestaat uit kartonnen verzendenveloppen, luchtkussenenveloppen en paklijst enveloppen. Golfkartonnen enveloppen bieden net even dat extra stukje bescherming ten opzichte van massief kartonnen enveloppen. Hierdoor zijn golfkartonnen verzendenveloppen geschikt voor het verzenden van platte producten die niet mogen buigen zoals sieraden, CD’s, kalenders, en foto’s.

 

Verzendzakken: voor niet-breekbare goederen

In onze categorie verzendzakken vind je een breed scala aan verzendzakken, van plastic tot papier. Onze milieuvriendelijke papieren verzendzakken zijn perfect voor het versturen van buigbare goederen zoals kleding. Deze zakken zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren, waaronder bruin, wit en zwart. De plastic COEX zakken zijn waterbestendig en bieden een goede bescherming tegen scheuren en perforaties.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Leo Houben Verenshop

29 maart 2024

Zoals wij reeds hebben aangegeven, zijn de enveloppen a/11 niet van de kwaliteit zoals wij gewend zijn. De gom-strip voldoet absoluut niet en moet handmatig met plakband dichtgeplakt worden.

Deze review betreft: Luchtkussen enveloppen 0970

danny

9 januari 2024

Mooie degelijke enveloppe voor de juiste prijs.

Deze review betreft: Verzendenvelop golfkarton, tot 30 mm vulhoogte PPW05.06

Sandra

13 oktober 2023

Precies wat ik zocht! Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Deze review betreft: Verzendenvelop golfkarton, tot 50 mm vulhoogte PPW01.06

Meer laden