Gondeldozen

Door de vorm is een gondeldoos een snelle en voordelige manier om jouw cadeau of giftcard in te verpakken. De gondeldooswordt daarom vaak gebruikt voor het verpakken van bijvoorbeeld cadeaubonnen, sieraden, babykleertjes, horloges of andere kleine geschenken. De gondeldoosjes hebben een mooie uitstraling waardoor de verpakking het product direct tot een exclusief cadeau maakt. De praktische doosjes van stevig karton worden plat geleverd en zijn gemakkelijk open te vouwen, te vullen en weer af te sluiten. Je kunt kiezen uit maar liefst 5 verschillende afmetingen in zwart, wit en bruin. De gondeldozen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Zwarte Gondeldozen

Onze zwarte gondeldozen zijn hebben een strak uiterlijk. Perfect voor het verpakken van luxe artikelen of als een stijlvolle optie voor jouw zakelijke verpakkingen. Hun strakke, zwarte design biedt een tijdloze uitstraling en maakt ze geschikt voor een breed scala aan producten en gelegenheden.

Bruine Gondeldozen

De bruine gondeldozen bieden een natuurlijke uitstraling. Ze zijn ideaal voor milieuvriendelijke of ambachtelijke producten. Deze dozen combineren functionaliteit met een eenvoudige esthetiek, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn.

Witte Gondeldozen

Onze witte gondeldozen hebben een mooie frisse uitstraling. Ze zijn perfect voor elegante geschenken of voor producten die een schone, minimalistische presentatie vereisen. Deze dozen bieden een helder canvas, geschikt voor personalisatie of branding.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

luc

17 april 2023

perfect

Deze review betreft: Gondeldozen - zwart GDD012

Meer laden