Dozensluiter standaard

Met deze standaard dozensluiter kan je eenvoudig dozen sluiten of goederen bundelen. Deze dozensluiter is gemaakt van een prima kwaliteit kunststof, met een fijn in de hand liggende greep en rem. Dit standaard model kan je het beste inzetten voor licht- en middelzwaar gebruik.

Dozensluiter zwaar model

Deze stevige dozensluiter is makkelijk in gebruik en zeer duurzaam. De dozensluiter ligt lekker in de hand en is voorzien van een rem. Deze dozensluiter is aan te raden bij zwaar en intensief gebruik en is geschikt voor een tapebreedte van 50 mm en een kerndiameter van 76 mm.

Dozensluiter met wegklapbaar mes

Deze dozensluiter met wegklapbaar mes is voorzien van een veilig wegklapbaar mes, hierdoor werk je zonder de kans op snijgevaar. Daarmee is deze dozensluiter zeer geschikt als je er zeker van wilt zijn dat je je logistieke proces veilig uitvoert.

Dozensluiter met noise reducer

Deze geluidarme dozensluiter zet je in bij noise tape-soorten; tape die niet geluidsarm is. Door het gebruik van deze sluiter wordt het geluid gereduceerd. Geschikt voor tapebreedte 50 mm en kerndiameter 76 mm.

Dozensluiter 75 mm breedte

Dozensluiter voor tape met een breedte van 75 mm, zoals de Tupak PP Performance. Hierdoor is het mogelijk bredere tape af te rollen. Hierdoor weet je zeker dat je tape de doos stevig dicht plakt! 

Verpakkingstape pakket

Geef je verpakkingsproces een vliegende start met een van onze tape pakketten. Bestaande uit een aantal rollen tape en een praktische dozensluiter. Dit praktische pakket bevat alles wat je nodig hebt om dozen snel en efficiënt te sluiten, zodat je jouw producten veilig kunt opbergen en betrouwbaar kunt verzenden. Kies uit een transparant tape pakket of een pakket met waarschuwingstape

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws