Alle klantverhalen

 • De duurzame verpakkingen voor A.Vogel

  A.Vogel is dé specialist in natuurlijke zelfzorg en zelfzorgproducten en te vinden in alle drogisterijen. Hoe de producten bij de winkels komen? Met de verzendoplossingen van Tupak. Lees meer over de samenwerking.

  Lees dit verhaal

 • Paagman: een nieuw hoofdstuk

  Paagman is een boekhandel met 5 winkels en een webshop. De felle kleuren kenmerken het merk, online en offline. Hoe draag je je merk uit als het product dat je verkoopt een eigen branding heeft? Lees hoe Paagman van een normale doos naar een typisch opvallende boekverpakking ging.

  Lees dit verhaal

 • De luxueuze verpakkingen van Keune

  Keune Haircosmetics is een premium haarverzorgingsmerk, dat al sinds 1922 loyaal is aan de professionele haarstylist. Recent heeft het merk de ‘Revive Balm’ gelanceerd, onderdeel van de Keune Care-lijn. De ‘Revive Balm’ is een premium leave-in treatment dat beschadigd haar herstelt en zorgt voor kleurbehoud na een behandeling. Hier hoort een verpakking bij die past bij het product: een luxe roze koker gemaakt van FSC®-papier.

  Lees dit verhaal

 • Amsterdam Winery: Genieten van Nederlandse wijn

  Amsterdam Winery staat ook wel bekend als Chateau Amsterdam en is de grootste urban winery van Europa. Je gaat er heen voor de heerlijkste Nederlandse wijnen met druiven uit Europa. Die druiven komen naar Nederland toe in een Octobin, ontworpen en gemaakt door Tupak. Lees meer over de samenwerking tussen Tupak en Amsterdam Winery.

  Lees dit verhaal