Folie en pallets

Folie en pallets: de ruggengraat van alle logistieke operaties. Naast het stevig vastzetten van ladingen, beschermt folie ook tegen stof, vuil en vocht tijdens het transport. Of het nu gaat om handmatige of machinale verwerking, transparante of zwarte wikkelfolie, ons ruime assortiment wikkelfolie en luchtkussenfolie biedt de perfecte oplossing voor het vastzetten en beschermen van jouw ladingen.

Wikkelfolie beschermt en stabiliseert

Wikkelfolie, gemaakt van recyclebaar polyethyleen, is een soepel en lichte verpakkingsfolie om pallets mee te omwikkelen. Of je nu kiest voor handwikkelfolie of machinewikkelfolie, Tupak zorgt ervoor dat je producten beschermd blijven. Ons assortiment bestaat uit standaard transparante folies voor eenvoudige identificatie en gekleurde opties voor extra veiligheid tegen diefstal en zon.

Rekfolie: flexibiliteit en kracht

Onze rekfolie is uiterst elastisch en past zich naadloos aan de contouren van jouw lading aan, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en bescherming. De rekfolie is verkrijgbaar in drie diktes: 17 micron voor ladingen tot 400 kg, 20 micron voor ladingen met onregelmatige vormen tot 650 kg, en 23 micron voor ladingen met onregelmatige vormen tot 1000 kg.

Handwikkelfolie en dispensers

Handwikkelfolie is een veelzijdige folie die handmatig kan worden gebruikt om pallets, dozen en andere producten te wikkelen. Handwikkelfolie is ideaal voor kleinere hoeveelheden pallets of voor het wikkelen van producten die niet in een wikkelmachine passen. Handwikkelfolie is verkrijgbaar in transparant, zwart, wit en minirollen. Voor optimale efficiëntie combineer je de handwikkelfolie met een folie dispenser.

Machinewikkelfolie: efficiënt pallets sealen

Wanneer je vaak pallets moet sealen, of grotere volumes wikkelfolie gebruikt, raden wij machinewikkelfolie aan. Dit bespaart tijd en materiaal, en zorgt voor consistent omwikkelde pallets die klaar zijn voor transport zonder risico op verschuiving of schade.

Luchtkussenfolie

Luchtkussenfolie is ideaal voor het veilig verpakken van kwetsbare en breekbare producten. De folie is gemaakt van gerecycled plastic en voorzien van schokdempende luchtkussentjes. Luchtkussenfolie is licht in gewicht, waterdicht en houdt het stof tegen.

Pallets en pallet benodigdheden

Voor het vervoeren of opslaan van producten heeft Tupak stevige houten pallets en pallet benodigdheden om de ladingen verder te beschermen. Deze gebruikte pallets zijn leverbaar als Europallet of Blokpallet. Hiernaast hebben we ook palletplaten, hoekbeschermers en grote palletdozen.

Pallets en folie bestellen

Navigeer verder om de juiste pallets en folie te vinden voor jouw logistieke proces.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Athena Kievit

19 januari 2024

Een nette prijs voor de hoeveelheid in vergelijking met diverse concurenten. Het product zelf voldoet aan de verwachtingen.

Deze review betreft: Luchtkussenfolie 1392

prima

11 december 2023

Goeie folie

Deze review betreft: Handwikkelfolie Transparant 1440

Pasqual Lunshof

27 oktober 2023

Top Spul voor een goede prijs!

Deze review betreft: Luchtkussenfolie 1394

Meer laden