U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Folie

Folie

Met rekwikkelfolie of rekfolie kunt u eenvoudig uw palletladingen stabiliseren. Zo kunt u zorgen voor een efficient en veilig transport van uw producten.

Tupak biedt u een ruim assortiment hand-, machinewikkel- en luchtkussenfolie. Door onze internationale uitbreiding zijn wij in staat grote volumes rekwikkelfolie in te kopen tegen zeer scherpe prijzen voor zowel hand- als machinewikkelfolie. Daar laten we u natuurlijk van profiteren!

De folies zijn leverbaar in transparant, zwart en wit en in verschillende diktes. Alle rekwikkelfolie is direct uit voorraad leverbaar. Voor het eenvoudig aanbrengen van de folie kunt u kiezen uit een aantal handige folie dispensers.

Voor de machinewikkelfolie bieden wij u messcherpe dagprijzen! Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden.
 

 • Afbeelding Handwikkelfolie

  Handwikkelfolie

  Handwikkelfolie wordt gebruikt voor het stabiliseren van palletzendingen, tijdens transport en opslag. Daarnaast heeft wikkelfolie een vocht- en stofwerende eigenschap, dus levert optimale bescherming van uw goederen. Handwikkelfolie is verkrijgbaar in transparant, zwart, wit en minirollen

  vanaf € 60,62 incl btw voor 6 stuks

 • Afbeelding Machinewikkelfolie

  Machinewikkelfolie

  Iedere dag de scherpste prijzen machinewikkelfolie, waardoor u altijd de beste deal heeft.

 • Afbeelding Luchtkussenfolie

  Luchtkussenfolie

  Luchtkussenfolie is ideaal voor het veilig verpakken van kwetsbare en breekbare producten. De folie is gemaakt van gerecycled plastic en voorzien van schokdempende luchtkussentjes. Luchtkussenfolie is licht in gewicht, waterdicht en houdt het stof tegen.

  vanaf € 42,33 incl btw per stuk

 • Afbeelding Dispenser

  Dispenser

  Voor het eenvoudig aanbrengen van de rekfolie adviseren wij u gebruik te maken van een foliedispenser.

  vanaf € 1,82 incl btw per stuk