Verzendinformatie

Verzending en levering

Wij werken samen met betrouwbare bezorgdiensten om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van het product en de beschikbaarheid ervan. Bestellingen gedaan voor 14:00 worden dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen wordt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen geleverd.

In het geval van kleine bestellingen ontvangt u van ons een e-mail met daarin een track & trace code zodra uw bestelling is verzonden. Zo weet u altijd waar uw pakket zich bevindt en wanneer het bij u wordt afgeleverd. In het geval van grotere bestellingen of wanneer het artikel niet per direct voorradig is, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een verwachte leverdatum.
 

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €99,- berekenen wij €9,95 vracht/administratiekosten binnen Nederland en België* . Bestelt u voor meer dan €99,-? Dan zijn er geen verzendkosten van toepassing binnen Nederland en België*. Voor verzendingen buiten Nederland en België gelden andere tarieven die variëren per land en gewichtsklasse.
 

Contact

Heeft u nog vragen over onze verzendvoorwaarden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via info@tupak.com of telefonisch via 033-2030694. Wij helpen u graag verder!

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en volumineuze producten