Maatwerk verpakking

Ben je op zoek naar een unieke verpakking die aansluit bij jouw product?

Tupak is dé specialist in kartonnen verpakkingen op maat. Al meer dan 50 jaar helpen we bedrijven met het creëren van de perfecte verpakking voor hun producten. Of je nu een speciale doos, koker op maat of bedrukte verpakking wilt, wij gaan graag de uitdaging aan. Jij de inhoud, wij de verpakking.

Waarom een verpakking op maat?

Bij Tupak begrijpen we dat elke onderneming uniek is, net als de producten die ze aanbieden. Daarom staan jouw wensen centraal bij onze maatwerk verpakkingen. Of je nu op zoek bent naar bedrukte verpakkingen die jouw merkidentiteit versterken, verpakkingen op maat die precies om jouw product passen, of duurzame oplossingen die jouw ecologische voetafdruk verminderen; wij hebben de expertise in huis om jouw visie tot leven te brengen. 

  • Persoonlijke aanpak: Jouw product verdient een verpakking die eruit springt. Met maatwerk verpakkingen zorgen wij voor een perfecte match met jouw merk.
  • Veiligheid & bescherming: Jouw producten veilig en onbeschadigd afleveren, daar zorgen onze op maat gemaakte verpakkingen voor.
  • Duurzaamheid: Kies voor milieuvriendelijke materialen en draag bij aan een groenere planeet.

Bedrukte verpakkingen: maak het persoonlijk

Bedrukte verpakkingen zijn niet alleen een verlengstuk van je merk; ze vormen een essentieel onderdeel van de klantervaring. In deze tijd waarin online winkelen steeds gebruikelijker wordt, biedt een unieke en gepersonaliseerde verpakking jou de kans om echt op te vallen. Bij Tupak leveren we niet alleen verpakkingen; we leveren een ervaring. Denk hierbij aan op maat gemaakte dozen, tassen, en meer, allemaal bedrukt met jouw unieke logo of boodschap.

Verpakking op maat: naadloze aansluiting

Niets zegt meer 'kwaliteit' dan een product dat naadloos in zijn verpakking past. Denk maar eens aan de verpakkingen van Apple. Een verpakking op maat is de sleutel tot niet alleen een veilige levering, maar ook tot het uitstralen van professionaliteit en aandacht voor detail. Bij Tupak zorgen we dat elke verpakking perfect om jouw productpast, ongeacht de vorm of grootte. 

Maatwerk verpakking: innovatie en duurzaamheid hand in hand

Een maatwerk verpakking is meer dan alleen een formaat. Het gaat om het creëren van oplossingen die zowel innovatief als duurzaam zijn. Ons team is constant op zoek naar nieuwe materialen en technieken om jouw verpakking niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk te maken.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws