Kartonnen kokers

Of het nu gaat om belangrijke documenten, posters of langwerpige producten, onze stevige kartonnen kokers garanderen dat alles in topconditie bij jouw klant aankomt. Van stevige ronde kokers tot ruimtebesparende vierkante kokers, bieden onze kokers de perfecte combinatie van bescherming en professionaliteit. Naast ons uitgebreide assortiment standaard kokers, bieden we ook de mogelijkheid om kokers op maat te laten maken. Tupak is sinds 1967 dé kokerspecialist met het grootste assortiment standaard kokers. Een verzendkoker kopen doe je dus bij Tupak!

Kartonnen kokers voor bedrijven

Als bedrijf dat regelmatig verzendingen doet, begrijp je het belang van betrouwbaar en efficiënt verpakkingsmateriaal. Een verzendkoker van Tupak garandeert dat jouw producten in feiloze staat aankomen. Kokerverpakkingen bieden talloze voordelen die ervoor zorgen dat jouw klanten nog vaker bij je willen bestellen! 

Verzendkokers voor drukwerk

Een poster in een vierkante doos versturen is niet handig. Je moet de poster vouwen of het kreukelt in de doos. Zonde! Hetzelfde geldt voor diploma’s, tekeningen en kalenders. Je wilt de inhoud mooi houden en daardoor moet de verpakking zo praktisch mogelijk zijn. Met een ronde verzendkoker verzeker je dat jouw drukwerk in goede staat aankomt. 

De voordelen van kartonnen kokers

Je staat voor de keuze: een kunststof koker of kartonnen koker kiezen? Een kartonnen koker uit ons assortiment is rond, vierkant, bruin of wit. De koker is vooral heel handig in gebruik en:

  • Stevig: ze bieden uitstekende bescherming voor jouw producten
  • Veelzijdig: ze zijn geschikt voor diverse toepassingen
  • Professioneel: geen tweedehands doos, maar een op maat gestuurde verpakking

Kartonnen kokers in allerlei vormen

Stel je voor: je magazijn puilt uit en je wilt deze graag opruimen. Een stapel ronde voorwerpen vallen de hele tijd om. En als je ze plat legt, rollen ze weg. Dit kan ook gebeuren in het sorteercentrum, waardoor verzendbedrijven een kokertoeslag tot € 8,- aan je vragen. Vervelend! Deze kosten bespaar je als je kiest voor rollstop sleeves of trapeze kartonnen kokers. Ze zijn sterk, stabiel en stapelbaar!

Ook trikant kokers, diploma kokers en driehoekskokers nemen weinig ruimte in. Je kunt ze dus eenvoudig bewaren. Liever geen voorraad? Dat is geen probleem. Het is namelijk mogelijk om bij Tupak een kleine hoeveelheid te bestellen. Kortom, een verzendkoker kopen doe je bij Tupak. 

Kartonnen kokers in verschillende lengtes en diameters

Je kiest de vorm koker en de afmeting die je nodig hebt voor al je producten. Meer afmetingen vind je op de productpagina’s. Naast alle standaardafmetingen, hebben we ook kokers op maat. Heb je een andere maat nodig? Dat kan dus ook! Geef ons een belletje en we denken met je mee.

Bestelproces kartonnen kokers bij Tupak

Of je nu kiest voor kartonnen kokers, kunststof kokers, diplomakokers of kokers op maat die je handig in je magazijn opslaat, je vindt bij Tupak degene die je nodig hebt. Bepaal eerst je koker verpakking, de afmeting en de hoeveelheid. In je winkelwagentje zie je de stuksprijs, de hoeveelheid en je totale kosten exclusief BTW. Heb je vragen over de bestelling of heb je advies nodig over de kartonnen kokers? Neem contact met ons op.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Veel moeite de deksels op de koker te bevestigen

29 april 2024

Doordat de randen van de kokers niet scherp zijn gesneden, is het erg lastig de deksels op de koker te drukken.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB18

America Digitaal Druk

9 april 2024

prima kokers en zeer goed advies gekregen van de verkoop binnendienst.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB16

America Digitaal Druk

9 april 2024

prima kokers en zeer goed advies gekregen van de verkoop binnendienst.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB16

Meer laden