U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 13:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Kartonnen kokers

Kartonnen kokers

Verzendkokers film 1
Video: Verzendkokers

Verzendkokers in alle soorten en maten

Verzendkokers en posterkokers beschermen uw kostbare drukwerk optimaal. Bovendien geven verzendkokers uw pakket een mooie, originele uitstraling. Bij Tupak vindt u verzendkokers in talloze soorten en maten.
Posters, tekeningen of kalenders: voor al het drukwerk dat u veilig opgerold wilt verzenden, vormt een verzendkoker van karton de ideale verpakking. Tupak heeft verzendkokers met deksels en verzendkokers die aan de uiteinden worden dichtgevouwen. Om er voor te zorgen dat de koker niet rolt tijdens transport of opslag kunt u de “Rolstop sleeve” gebruiken. En nog belangrijker; als u de Rolstop sleeve gebruikt hoeft u geen kokertoeslag te betalen bij uw verzender!
Is uw keuze toch niet de juiste? Geen probleem. Via onze "niet goed, geld terug" regeling kunt u uw bestelling retour sturen.

 • Afbeelding Vouwkokers Bruin

  Vouwkokers Bruin

  Kartonnen kokers met vouwsluiting bescherming uw kostbare drukwerk optimaal. De door Tupak ontwikkelde vouwsluiting zorgt voor een snelle handling. De vouwkoker is leverbaar in verschillende afmetingen, in zowel bruin als wit. Een vouwkoker is de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders.

  vanaf € 0,32 per stuk

 • Afbeelding Vouwkokers Wit

  Vouwkokers Wit

  Uw kostbare drukwerk veilig opgerold verzenden, met handige vouwsluiting

  vanaf € 0,36 per stuk

 • Afbeelding Dekselkoker Bruin

  Dekselkoker Bruin

  Deze kartonnen dekselkokers (of posterkokers) bieden uw kostbare drukwerk een optimale bescherming. Als verzendkokers is dit de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders. De verzendkokers zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd inclusief deksel. De verzendkokers zijn direct uit voorraad leverbaar in maar liefst 20 standaard maten.

  vanaf € 0,31 per stuk

 • Afbeelding Dekselkoker Wit

  Dekselkoker Wit

  Witte kartonnen dekselkokers (of verzendkokers) geven uw zending direct een nette uitstraling. Deze kartonnen dekselkokers bieden uw kostbare drukwerk een optimale bescherming. Als verzendkokers is dit de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders. De verzendkokers zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd inclusief deksel. De verzendkokers zijn direct leverbaar.

  vanaf € 0,35 per stuk

 • Afbeelding Dekselkokers gekleurd

  Dekselkokers gekleurd

  Met een gekleurde kartonnen dekselkoker (of verzendkoker) krijgt uw zending direct een opvallende uitstraling. Deze kartonnen dekselkokers bieden uw kostbare drukwerk een optimale bescherming. Als verzendkokers is dit de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders. De verzendkokers zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd inclusief deksel.

  vanaf € 0,45 per stuk

 • Aanrader
  Afbeelding Rolstop Sleeve

  Rolstop Sleeve

  Bespaart tot € 8,-- per verzonden koker met de rolstop sleeve. De Rolstop sleeve voorkomt dat uw koker gaat rollen tijdens transport. En nog belangrijker; als u de Rolstop sleeve gebruikt hoeft u geen kokertoeslag te betalen bij uw verzender!

  vanaf € 0,62 per stuk

 • Afbeelding Vierkante kokers standaard

  Vierkante kokers standaard

  Vierkante kokers zijn gemakkelijk stapelbaar en geschikt voor het verpakken van langwerpige producten, zoals posters en flessen. Ze zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten en 100% recyclebaar.

  vanaf € 0,87 per stuk

 • Afbeelding Vierkante koker met afscheurperforatie

  Vierkante koker met afscheurperforatie

  Deze vierkante kokers zijn geschikt voor verzenden opgerolde goederen of langwerpige producten. De kokers zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton en hebben een zelfklevende sluiting. Door de handige afscheurperforatie is de vierkante koker eenvoudig te openen. Vierkante kokers zijn onder geschikt voor het verzenden van muurstickers, parasols, paraplu’s, draadeinden, posters of kalenders

  vanaf € 0,71 per stuk

 • Afbeelding Telescoop koker

  Telescoop koker

  De telescoop koker is, in combinatie met onze vierkante kokers, ideaal voor het verzenden van lange en opgerolde goederen. Bijvoorbeeld parasols, paraplu''''''''''''''''s, draadeinden, posters, kalenders, oorkondes etc. De koker is gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 1,18 per stuk

 • Afbeelding Trikant kokers

  Trikant kokers

  Deze driehoekige koker, bekend van het Van Gogh Museum Amsterdam, is uitermate geschikt voor het verpakken van posters, kalenders en geschenken. Hij is praktisch en opvallend en neemt weinig ruimte in uw magazijn in.

  vanaf € 0,72 per stuk

 • Afbeelding Kokers Trapeze

  Kokers Trapeze

  De kartonnen trapezekoker is extreem sterk, stabiel en stapelbaar.  De koker is gemaakt van bruin dubbel golfkarton. Deze trapezevormige verpakking is onder andere geschikt voor het verpakken en verzenden van opgerolde goederen zoals posters, portretten, oorkondes en kalenders. De koker heeft een milieuvriendelijke zelfklevende sluiting en is snel te openen.

  vanaf € 0,83 per stuk