Klantenservice

Als Nederlands marktleider op het gebied van verpakkingen heeft Tupak alle denkbare verpakkingen in huis. Van kartonnen dozen en kartonnen kokers tot kunststof verpakkingen en verpakkingsmaterialen. In onze webshop kunt u de producten eenvoudig vinden en bestellen.

Snelle levering

In ons pand in Nijkerk hebben we vrijwel alle standaard verpakkingsartikelen op voorraad. Hierdoor zijn we in staat uw levering snel te bezorgen.

Grote hoeveelheden nodig?

Heeft u grote hoeveelheden nodig? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling op +31(0)33-203 06 94. Zij informeren u graag over de leveringsmogelijkheden en staffelkortingen.

Maatwerk

Wilt u een speciale verpakking voor uw product? Bent u op zoek naar een maatwerkdoos of -koker? Wilt u een doos laten bedrukken of wenst u andere maten dan op de site worden vermeld? Tupak gaat de uitdaging graag aan. Al meer dan 40 jaar zijn wij dé marktleider in Nederland op het gebied van verpakkingen. U de inhoud en het design, wij de verpakking.

Geen verzendkosten bij webshopbestellingen

Alle webshop bestellingen in Nederland vanaf € 99,00 worden franco geleverd. U betaalt dus geen verzendkosten. Bij webshop bestellingen tot € 99,00 berekenen we € 9,95 administratiekosten. Voor buitenlandse zendingen ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave.

Niet goed, geld terug

Is de gekozen verpakking toch niet de juiste keuze? Geen probleem. Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst de goederen onbeschadigd en ongebruikt retour stuurt, krijgt u uw geld terug. Deze regeling geldt niet voor maatwerk-projecten.

Suggesties en klachten

Heeft u een klacht of suggestie? We horen het graag van u. U kunt gebruik maken van ons contactformulier, een e-mail sturen naar info@tupak.com of telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)33-203 06 94.

Leveringsvoorwaarden

U kunt hier onze leveringsvoorwaarden downloaden.