Alleen vandaag 10% korting op alle webbestellingen

De langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Dat moeten we vieren. Promocode: zomer

Diplomakokers

Het behalen van een diploma is een belangrijk moment om bij stil te staan. Met onze diplomakokers maakt je van de diploma-uitreiking een onvergetelijk moment. De kokers bestaan uit 3 delen, waardoor je het diploma eenvoudig in de koker kan rollen. We hebben een rode diploma koker maar ook kokers beplakt met kunstleer in bordeauxrood, donkerblauw en zwart. Wil je de koker bedrukken? Neem dan contact met ons op.

Kokers voor scholen en universiteiten

Het diploma is een teken van hard werk en toewijding, toch? Daarom verdienen scholen en universiteiten iets bijzonders om deze prestatie te vieren. Bedrukte diplomakokers zijn hier perfect voor. Stel je voor: jouw logo bedrukt op een luxe koker. Het geeft die officiële documenten net dat beetje extra flair en zorgt ervoor dat de herinnering aan die speciale dag nog lang blijft hangen.

Diploma bewaren in koker

Een diplomakoker is niet alleen een praktisch item om je diploma veilig te bewaren, maar ook een tastbare herinnering aan een belangrijk moment. En zeg nou zelf, zo'n gepersonaliseerde diplomakoker op de boekenplank of in de vitrinekast, dat staat toch hartstikke leuk? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Diplomakokers beschermen en presenteren

Diplomakokers zijn speciale verpakkingen die ontworpen zijn voor het veilig en elegant vervoeren en presenteren van diploma's, certificaten, of andere belangrijke documenten. Ze bieden niet alleen bescherming tegen kreukels, vlekken en scheuren, maar creëren ook een luxe uitstraling

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws