U de inhoud
wij de verpakking
  • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
  • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
  • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten ? 0,00

Partners

Tupak exclusief service partner van Progress Packaging

Progress Packaging levert een compleet assortiment kartonnen (verzend)verpakkingen. Door het toevoegen van de producten van Progress aan ons assortiment kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Door de toename van online shoppen worden steeds meer producten per post of koerier verzonden. Ons doel is dat wij voor ieder pakket of product dat moet worden verzonden de juiste verpakking kunnen leveren. Met de zelfklevende verzendverpakkingen van Progress hebben wij met name voor webshops een groot aantal interessante nieuwe oplossingen.

De verpakkingen van Progress Packaging worden op een duurzame wijze geproduceerd. De verpakkingen zijn per direct leverbaar in verschillende afmetingen en hoeveelheden. Vanaf januari 2014 zullen deze ook via de webshop van Tupak verkrijgbaar zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Progress verpakkingen? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 033-2453349 of vul het contactformulier in.

Logo Progress Packaging

Tupak preferred supplier van Shops United

Shops United, inkooporganisatie voor webwinkeliers, heeft na een uitgebreide selectie Tupak gekozen als preferred supplier van verzendverpakkingen voor haar leden.

Erik Langendoen, CEO Shops United; Als inkooporganisatie hebben wij als taak om voor onze meer dan 1.000 aangesloten leden de beste oplossingen te selecteren tegen de laagste kosten. Voor webwinkeliers is de verzending van artikelen een belangrijk aspect. De goederen moeten veilig en goed verpakt worden verzonden, waarbij de kosten zo laag mogelijk moeten worden gehouden.

Na inventarisatie van de mogelijkheden van een aantal leveranciers van verzendverpakkingen bleek Tupak voor ons de beste keuze te zijn. Tupak biedt een breed pakket aan verzendverpakkingen, waarbij voor ieder te verzenden product een verpakking beschikbaar is. Bovendien zijn alle verpakkingen direct leverbaar, ook in kleine hoeveelheden. Doordat een groot aantal verpakkingen geschikt is voor de brievenbus, kunnen onze leden aanzienlijk op de portokosten besparen

Over Shops United
Shops United is de inkooporganisatie voor webwinkeliers. Via Shops United kunnen de aangesloten webwinkeliers besparen op alle zaken die met verzenden te maken hebben; fulfilment, kosten voor drukwerk, verpakken, versturen en verpakkingsmaterialen.

Logo Shops United