Alleen vandaag 10% korting op alle webbestellingen

De langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Dat moeten we vieren. Promocode: zomer

Speciale dozen

Speciale dozen zijn een ander belangrijk onderdeel van ons aanbod. We erkennen dat standaard doosformaten niet altijd voldoen aan specifieke behoeften. Daarom bieden we maatwerk dozen, ontworpen om perfect aan te sluiten bij de unieke eisen van elk product. Of het nu gaat om afwijkende formaten, unieke vormen, of speciale beschermingseisen, ons maatwerk zorgt ervoor dat jouw producten veilig en stijlvol worden verpakt en gepresenteerd.

Ordner verzendverpakking

Ordners zijn essentiële kantoorbenodigdheden die helpen bij het organiseren en beschermen van belangrijke documenten. Ze bieden een gestructureerde en toegankelijke manier om papieren te archiveren, wat cruciaal is in elke professionele omgeving. Bij Tupak begrijpen we het belang van het veilig houden van deze documenten, vooral tijdens transport. Daarom bieden we speciale ordner verzendverpakkingen die zijn ontworpen om ordners te beschermen tegen schade.

Kartonnen trays

Kartonnen trays zijn veelzijdige en duurzame verpakkingsoplossingen die in verschillende industrieën worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor het transporteren en presenteren van een breed scala aan producten, van vers voedsel en bakkerijproducten tot kleine consumentengoederen. Deze trays zijn gemaakt van stevig, milieuvriendelijk karton en kunnen worden gerecycled, wat bijdraagt aan de milieudoelstellingen van een bedrijf. De stevigheid en stabiliteit van kartonnen trays beschermen de inhoud tegen beschadiging tijdens het transport. Bovendien bieden ze een uitstekend canvas voor branding, aangezien ze kunnen worden bedrukt met aangepaste ontwerpen en logo's, wat helpt bij het vergroten van de merkherkenning.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Odocar Uitgeverij

4 augustus 2023

Prima artikel, wel veel mailverkeer, desondanks geen duidelijkheid over moment van aflevering.

Deze review betreft: Ordner verzendverpakking voor 2 ordners, zelfklevend PPK07.06N

Meer laden