U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Wijndozen

Wijndozen

De allernieuwste ontwikkeling op het gebied van wijndozen. Deze hoogwaardige kartonnen wijndozen zijn geschikt voor flessen van 0,7 ltr, 0,75 ltr en 1 ltr. Dus ook voor champagne(achtige) flessen.

Deze wijndozen zijn voorzien van een uniek interieur met vakverdeling en Quick and Easy functie, dat u zeer eenvoudig opzet. Dit interieur is zeer stevig en beschermt de flessen zodanig dat ze niet tegen elkaar aan komen en dat ze tijdens transport goed verdeeld blijven. De kans op breuk of beschadiging is nihil. De gecertificeerde dozen zijn vrijgegeven door koeriers als DHL, UPS en Hermes.

U kunt dozen kopen voor 1, 2, 3, 6, 9, 12 of 18 flessen. Wilt u 2 flessen versturen, kies dan voor de verpakking voor 3 en laat de ruimte in het midden vrij. Zo heeft u optimale bescherming. U kunt de vrijgekomen ruimte benutten voor het toevoegen van bijvoorbeeld reclamemateriaal.

Alle wijndozen dienen gesloten te worden met tape. U kunt hiervoor bijvoorbeeld Tupak PP Performance tape gebruiken.

Alle wijndozen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden geleverd inclusief interieur. Voor een unieke presentatie kunt u bovendien kiezen voor de moduuldozen. Deze kunt u combineren met alle Tupak wijndozen.

 • Nieuw
  Afbeelding Wijndozen

  Wijndozen

  Hoogwaardige kartonnen wijndozen zijn geschikt voor flessen van 0,7 ltr, 0,75 ltr en 1 ltr. Dus ook voor champagne(achtige) flessen. Deze wijndozen zijn voorzien van een uniek interieur met vakverdeling, dat u zeer eenvoudig opzet. Dit interieur is zeer stevig en beschermt de flessen zodanig dat ze niet tegen elkaar aan komen en dat ze tijdens transport goed verdeeld blijven.

  vanaf € 24,44 incl btw voor 10 stuks

 • Nieuw
  Afbeelding Moduuldozen (insert)

  Moduuldozen (insert)

  Uniek interieur dat u kunt combineren met de Tupak wijndoos. Deze moduuldoos kunt u gebruiken als vervanging van een 3-vaksinterieur. Zo kunt u goed beschermd en presenterend overige artikelen mee verzenden. Denk bijvoorbeeld aan olijfolie, noten, kaas of ham. De moduuldoos is voorzien van 2 vingergaten om de doos goed in- en uit de wijndoos te halen.

  vanaf € 13,55 incl btw voor 10 stuks