Een unieke productverpakking?

koker op maat!

Een exclusieve uitstraling?

koker op maat!

Aantoonbaar meer aandacht?

koker op maat!

Aantoonbaar meer aandacht met een koker op maat

Zoekt u een unieke verpakking voor uw product? Dan is een gepersonaliseerde koker de beste oplossing. Met een koker als verpakking van uw product geeft u een exclusieve uitstraling aan uw merk en trekt u aantoonbaar meer aandacht.

Met kokers is vrijwel alles mogelijk. Elke maatwerk koker stemmen we af op uw wensen: groot of klein, met verschillende kleuren deksels en sluitingen en met de meest uiteenlopende bedrukte etiketten die rondom de gehele koker worden aangebracht. Dit maakt de maatwerk koker dan ook zeer geschikt als cadeauverpakking en voor vele andere toepassingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte? Neem contact met ons op, we informeren u graag.

1-delige kokers

De 1-delige kartonnen kokers kunnen naar keuze worden voorzien van een kartonnen, metalen of kunststof bodem en een metalen of kunststof deksel. De deksels zijn afneembaar waardoor de kokers volledig recyclebaar zijn. Deze kokers worden vervaardigd uit 100% recyclebaar karton.

Door de koker te bedrukken krijgt deze een eigen unieke uitstraling. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit een kokeretiket met een glanzende of matte uitstraling. De kokers worden offset bedrukt. Ook kan de 1-delige koker aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

De 1-delige koker wordt veel gekozen voor het verpakken van bier, gedestilleerde dranken, home-fragrances (geurstokjes), thee, bloemzaden of posters.

1-delige koker voorbeeld 1
1-delige koker voorbeeld 2
1-delige koker voorbeeld 3
1-delige koker voorbeeld 4
2-delige koker voorbeeld 1 2-delige koker voorbeeld 1

2-delige kokers

Wilt u een koker die voor 100% van karton is, dan is de 2-delige koker (of schuifkoker) de juiste keuze. Deze ecologische oplossing is duurzaam en helemaal van deze tijd. De verpakking draagt bij aan een groenere toekomst.

Deze 2-delige kokers zijn verkrijgbaar in een aantal standaard diameters en de hoogte is naar wens te bepalen.

Door de koker te personaliseren met een eigen bedrukking wordt het een echte blikvanger. Een meerwaarde is de mogelijkheid om de bodem en deksel te bedrukken met bijvoorbeeld instructies of ingrediënten. De kokers worden offset bedrukt. Ook kan de 2-delige koker aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

De 2-delige koker wordt veel gekozen voor het verpakken van bier, gedestilleerde dranken, cosmetica, geschenken (giftpack), kleding of ander textiel

3-delige kokers

Voor een luxe 100% kartonnen variant kiest u de 3-delige koker. Deze is duurzaam en 100% afbreekbaar.

Dit is de meest luxe versie uit de kokerserie en ideaal als u de beste kwaliteit en uitstraling wilt. De boven- en onderzijde van de koker zijn voorzien van machinaal verlijmde kartonnen rondellen. Door deze verlijming zitten de rondellen 100% vast.

Geef de bedrukking van het kokeretiket en de rondellen uw eigen luxe en creatieve uitstraling en hiermee onderscheid de koker zich van andere verpakkingen.

Kies een matte uitstraling voor een ecologische of een glanzende uitstraling voor een meer luxe “look en feel”. De kokers worden offset bedrukt. Ook kan de 3-delige koker aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

De 3-delige koker wordt veel gekozen voor verpakken van luxe dranken, cosmetica, geschenken, diploma’s, tekeningen of bijvoorbeeld deodorant.

3-delige koker voorbeeld 1 3-delige koker voorbeeld 1
3

Sluitingen

Afhankelijk van het soort koker zijn er meerdere sluitingen (deksels) mogelijk.

De 1-delige koker kan worden gesloten met een kunststof of een blikken deksel. De 2- en 3-delige kokers worden gesloten door een kartonnen kap.

De standaardkleur voor de kunststof deksel is wit. Deze kan ook in diverse andere kleuren worden geleverd.

De blikken deksel is, naast de blikkleur, ook als goudkleurige deksel leverbaar.

Vanaf 25.000 stuks zijn ook andere kleuren of zelfs een bedrukking leverbaar.

De kartonnen kap kan van iedere gewenste bedrukking worden voorzien.

Koker

Markten

Met een op maat gemaakte fleskoker maakt die bijzondere fles bier, wijn of andere drank nog meer indruk. In het schap bij de kopende klant en bij de ontvanger van een speciaal cadeau.

Een fleskoker is de ideale koker om te bedrukken met uw eigen huisstijl. Om op te laten vallen in het schap in de winkel of op de website. Maar ook als speciale verpakking tijdens een bijzonder evenement.

Voor een fleskoker is de 1-delige koker de beste keuze.

Loft House Gin
Loft House Gin
Loft House Rum
Loft House
Westmalle Trappist
Bombay Sapphire Distillery

De consument kan kiezen uit een groot aantal bijzondere thee- en koffiesmaken. Smaken met een eigen verhaal en aroma. Door deze speciale producten te verpakken in een exclusieve maatwerkkoker zorgt u voor een onvergetelijke koopervaring.

Een bedrukte maatwerkkoker voor koffie of thee valt extra op in het schap of op de website. Het biedt u tevens de mogelijkheid uw verhaal te vertellen en de ingrediënten te vermelden.

De koker kan aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

Voor het verpakken van koffie of thee kunt u kiezen voor een 1-delige of 2-delige koker.

Pukka

Wilt u die bijzondere kruiden of specerijen extra laten opvallen? Kies dan voor een koker op maat. Dit geeft u de mogelijkheid om de smaak en het aroma direct over te brengen via de verpakking. Een ronde verpakking (trekt) trekt namelijk aantoonbaar meer aandacht.

De koker kan aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

Voor het verpakken van kruiden en specerijen kunt u kiezen voor een 1-delige of 2-delige koker.

Molenaar
Molenaar

Het genot van die bijzondere geurstokjes of -kaarsen begint bij de beleving van het product. De verpakking speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Met een exclusieve verpakking geeft u het product de uitstraling die het verdient.

Speciaal voor home fragances (geurstokjes en -kaarsen) is een koker op maat de ideale verpakking. De vorm sluit perfect aan en de bedrukkingsmogelijkheden zorgen dat iedere gewenste uitstraling kan worden gerealiseerd.

Voor het verpakken van home fragances kunt u het beste kiezen voor een 1-delige koker.

Xenos The Scent

De aandacht voor persoonlijke verzorging neemt toe. Zowel voor het innerlijk als het uiterlijk. Of het nu gaat om proteïne- of afslankpoeder, deodorant, parfums of vitaminen. Deze met zorg uitgekozen producten verdienen een bijzondere verpakking.

Met een koker op maat laat u het product extra opvallen in het schap, op de toonbank of op de website. Een ronde verpakking trekt aantoonbaar meer aandacht.

De koker kan aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

Voor het verpakken van gezondheidsproducten en cosmetica is een 1-delige of 2-delige koker de beste keuze.

Therme Mystic rose Shower Flower
Therme
Herbolist
Herbolist
Lipozone
Herbolist

Genieten begint met wat je ziet. Daarom is een opvallende en aantrekkelijke verpakking voor die bijzondere chocolade, die heerlijke koekjes of ambachtelijke snoepjes een must.

Met een maatwerkkoker heeft u die aantrekkelijke verpakking. De ronde vorm is handig voor het verpakken van uw producten en trekt ook nog aantoonbaar meer aandacht in het schap of op de website. Ook voor de klant is een koker handig bij het opruimen, openen en sluiten.

De koker kan aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

Voor het verpakken van zoetwaren en koekjes is een 1-delige of 2-delige koker de beste keuze.

Stern Autodrop

De consument kan kiezen uit een groot aantal soorten diervoeding. Het is dan ook belangrijk om op te vallen in het schap of op de website. Met een maatwerkkoker als verpakking trekt u aantoonbaar meer aandacht. Ook voor de klant is een koker handig bij het opruimen, openen en sluiten.

Een koker biedt u tevens de gelegenheid om uw verhaal te vertellen en de ingrediënten te vermelden.

De koker kan aan de binnenzijde worden voorzien van een voedselbestendige (greaseproof) coating.

Voor het verpakken van diervoeding is een 1-delige of 2-delige koker de beste keuze.

Catuals
Esve Maagkiezel
Esve Maagkiezel

Een bijzonder (relatie)geschenk verdient een bijzondere verpakking. De beleving en het genot beginnen bij het zien van de verpakking.

Met een maatwerkkoker creëert u die exclusieve beleving. Een maatwerkkoker kan voor vrijwel ieder product worden ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan het verpakken van kleding, lingerie, golfballen, diploma’s of tekeningen.

De bedrukkingsmogelijkheden van een koker zijn eindeloos. Waardoor u precies de sfeer en uitstraling krijgt die bij uw bedrijf en product hoort.

Samen met u kijken naar welke koker het beste aansluit bij uw wensen.

Promotioneel diverse
Diplomakokers
Diplomakokers

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte?

Vul uw gegevens in in het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

Hartelijk dank voor uw aanvraag! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.