U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 175
 • Morgen in huis mits voor 13:00 besteld
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Verzenddozen

Verzenddozen

Voor het verzenden van uw producten en bestellingen vindt u in ons assortiment een groot aantal verzenddozen en postdozen. De post- en verzenddozen van Tupak zijn speciaal ontwikkeld om uw producten eenvoudig, snel en veilig te kunnen verpakken, zodat u zeker weet dat de bestelling de ontvanger onbeschadigd bereikt.

U heeft de keuze uit verschillende kwaliteiten, afmetingen en hoogten. We hebben zelfs dozen waarmee u zelf kunt variëren in hoogte. Om tijd en tape te besparen zijn ook diverse dozen met zelfklevende sluiting leverbaar. Of het nu gaat om het verzenden van kleding, elektronische artikelen, geschenken of cosmetica u vindt altijd de geschikte verzenddoos.

Weet u niet precies welke doos voor u het meest geschikt is, maak dan gebruik van de keuzehulp of neem contact op met een van onze specialisten.

 • Afbeelding Busbox

  Busbox

  De grootste doos die door de brievenbus past, ideaal voor het verzenden van brochures en catalogi. Razendsnel op te zetten en 100% recyclebaar karton.

  vanaf € 73,21 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Busbox zelfklevend

  Busbox zelfklevend

  De grootste doos die door de brievenbus past. Ideaal voor het verzenden van brochures en catalogi, zelfklevend en van 100% recyclebaar karton.

  vanaf € 108,90 incl btw voor 100 stuks

 • Afbeelding Speedbox

  Speedbox

  Deze handige verzenddoos is ideaal voor het verpakken en verzenden van uw producten. De speedbox heeft door de witte kleur een nette uitstraling. Door de autolock bodem is deze verzenddoos snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Bij het opzetten van deze verpakking sluit de autolock bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd.

  vanaf € 79,13 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Autolock doos

  Autolock doos

  De autolock doos is een bruine verzenddoos die snel en eenvoudig is op te zetten door de auto-lock bodem. De verzenddoos is direct leverbaar in verschillende afmetingen. Deze verzenddoos is een ideale verzendverpakking voor voor webshops.

  vanaf € 60,50 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Autolockdoos met zelfklevende sluiting

  Autolockdoos met zelfklevende sluiting

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen zijn variabel te gebruiken in de hoogte en hebben een zelfklevende sluiting. De autolock dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton. Autolock dozen hebben een zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van de verpakking sluit de bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd.

  vanaf € 82,04 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen zijn variabel te gebruiken in de hoogte. Autolock dozen hebben een zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van deze verpakking sluit de bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd. De dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 79,13 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Retourdoos

  Retourdoos

  Bruine zelfklevende verzenddoos die snel en eenvoudig is op te zetten. Doordat hij meerdere malen is te openen en te sluiten, is hij zeer geschikt om producten weer retour te sturen.

  vanaf € 62,92 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Postdoos

  Postdoos

  De postdoos is een van de meeste gebruikte verzenddozen voor het verpakken en veilig verzenden van de meest uiteenlopende producten. De postdoos is volledig van karton en toch oersterk en representatief. De doos heeft een representatieve uitstraling en is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. De doos is direct uit voorraad leverbaar in verschillende formaten.

  vanaf € 54,45 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Postdoos zelfklevend (3 strips)

  Postdoos zelfklevend (3 strips)

  Verzenddoos met 3 zelfklevende strips voor een zekere verzending. De doos biedt een goede bescherming aan de randen. Met de handige afscheurperforatie is deze verzenddoos eenvoudig te openen voor de ontvanger. U kunt de verzenddoos onder andere gebruiken voor het verzenden van onderdelen, geschenkartikelen, farmaceutische en cosmetische producten, elektronica etc. 

  vanaf € 81,68 incl btw voor 75 stuks

 • Afbeelding Postdoos zelfklevend (7 strips)

  Postdoos zelfklevend (7 strips)

  Met maar liefst 7 zelfklevende strips is dit de beste verzenddoos als u zeker wilt weten dat de doos goed gesloten is. Naast de 7 strips biedt deze verzenddoos een goede bescherming aan de randen. Door de handige afscheurperforatie is de doos eenvoudig door de ontvanger te openen. De doos is gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 93,65 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Verzenddoos met een zelfklevende Zweedse bodem

  Verzenddoos met een zelfklevende Zweedse bodem

  Verzenddozen met een zelfklevende zweedse bodem. Deze verzendozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton. Deze verzenddozen zijn universeel inzetbaar bij het verzenden en transporteren van lichte, middelzware en zware artikelen.

  vanaf € 48,64 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Progressbox interieurs, zelfklevend

  Progressbox interieurs, zelfklevend

  Progressbox interieurs, vervaardigd uit sterk golfkarton, zelfklevend. Inzetbaar om produkten in een verpakking vast te zetten.

  vanaf € 49,37 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Dekseldoos

  Dekseldoos

  De handige stulpdekseldoos is gemaakt van sterk bruin golfkarton. Dekseldozen kunt u onder andere gebruiken voor het verpakken van drukwerk, textiel, cosmetica en onderdelen. De dekseldoo is variabel in hoogte en snel op te zetten. Doordat de doos plan wordt geleverd, neemt deze weinig ruimte in in uw magazijn.

  vanaf € 87,12 incl btw voor 75 stuks