Opvulmateriaal

Op zoek naar de perfecte bescherming voor je verzendingen? Kijk niet verder dan ons assortiment opvulmateriaal voor dozen! Of je nu breekbare producten veilig wilt versturen, of gewoon wilt zorgen dat alles stevig op zijn plaats blijft tijdens het transport, wij hebben de oplossing. Van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare opties tot superlichte luchtkussenfolie die elk hoekje van je doos opvult zonder extra gewicht toe te voegen - onze producten bieden optimale bescherming.

 

Wat doet opvulmateriaal?

Opvulmateriaal vult lege ruimtes in dozen op. Zo schuiven producten niet en blijven ze onbeschadigd tijdens transport. Voorkom beschadigingen bij levering. Gebruik materialen zoals opvulchips, schuimfolie of papieren opvulling voor een stevige buffer. Ze houden producten op hun plek en dragen bij aan een positieve klantbeleving. Onbeschadigde producten zijn een must. 

Opvulchips

Flo-pak® Standaard is een milieuvriendelijk recycleerbaar opvulmateriaal (ook wel genoemd opvulchips). Deze opvulchips zijn gemaakt van 100% gerecycled en geregenereerd polystyreen. De opvulchips zijn antistatisch, stofvrij en ongevoelig voor water. De Flo-pak® chips zorgen voor een perfecte opvulling van jouw producten, zodat deze goed op hun plaats blijven in de verpakking.

Opvulpapier in dispenserdoos

Dit opvulpapier zit in een handige dispenserdoos van ActivaPaper. Je kunt het papier eenvoudig in gecontroleerde hoeveelheden uit de doos halen en afscheuren. De doos is compact, zodat je de dispenserdoos overal neer kunt zetten.

Papiersnippers SizzlePak

SizzlePak is opvulmateriaal gemaakt van neutrale papierstrookjes gevouwen in een zigzag-vorm en gesneden in smalle strookjes. Met dit opvulmateriaal kan je effectief pakketten en verpakkingen opvullen. De unieke vorm van de papiersnippers vangt schokken uitermate goed op, waardoor kwetsbare producten goed beschermd zijn.

Schuimfolie

Schuimfolie is ideaal als verpakkings- of opvulmateriaal. Het beschermt kwetsbare producten en is schokabsorberend. De 2 mm dikke folie is zeer geschikt voor producten die extra bescherming nodig hebben. De schuimfolie wordt geleverd op een rol van 80 meter en is 300 mm breed. De schuimfolie is direct uit voorraad leverbaar.

Opvulpapier voor opvulmachines

Zoek je naar lichte maar betrouwbare opvulling voor je verzenddozen? De pakken machine opvulpapier zijn dan precies wat je nodig hebt. Door de geperforeerde sneden is het papier eenvoudig af te scheuren om de juiste lengte te creëren. Voor het zwaardere werk zijn de 3-laagse rollen een betere toepassing. Naast opvullen hebben deze ook een bufferwerking, waardoor zware kwetsbare producten goed worden beschermd.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

fred

20 oktober 2021

Goed

Deze review betreft: Flo-pak - opvulmateriaal 1405

Opvulmateriaal, zak 500 liter

13 oktober 2021

Zeer tevreden, het product is als beschreven. Opvulmateriaal is gemaakt van 100% gerecycled en geregenereerd polystyreen.

Deze review betreft: Flo-pak - opvulmateriaal 1405

Meer laden