U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Opvullen en beschermen

Opvullen en beschermen

Alles wat u nodig heeft om uw verpakking te beschermen

Voor het opvullen van de opvullen van de lege ruimtes in een doos en het beschermen van uw producten kunt u kiezen uit verschillende opvul- en beschermingsmaterialen. Afhankelijk van het product en volume kunt u kiezen voor golfkarton, papier, luchtkussenfolie of losse chips.

Alle opvul- en beschermingsmaterialen zijn direct uit voorraad leverbaar.
 

 • Afbeelding Karton en papier

  Karton en papier

  Wilt u breekbare producten extra stevig inpakken? Dan is grijs golfkarton ideaal. Met een gewicht van 70 gram/m2 is deze papiersoort uitstekend bestand tegen scheuren.

  vanaf € 21,04 per rol

 • Afbeelding Opvulmateriaal

  Opvulmateriaal

  Flo-pak® Standard is een milieuvriendelijk recycleerbaar opvulmateriaal (ook wel genoemd opvulchips). De Flo-pak® chips zorgen voor een perfecte opvulling van uw producten, zodat deze goed op hun plaats blijven in de verpakking.

  vanaf € 30,00 per zak

 • Afbeelding Luchtkussenfolie

  Luchtkussenfolie

  Luchtkussenfolie is ideaal voor het veilig verpakken van kwetsbare en breekbare producten. De folie is gemaakt van gerecycled plastic en voorzien van schokdempende luchtkussentjes. Luchtkussenfolie is licht in gewicht, waterdicht en houdt het stof tegen. U kunt luchtkussenfolie bestellen in diverse breedte-maten. De folie is direct uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 23,52 per rol

 • Afbeelding Palletplaten karton

  Palletplaten karton

  Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen er voor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging. De palletplaten zijn gemaakt van enkel golf karton en kunnen gebruikt worden bij de gangbare europallets en blokpallets, maar natuurlijk ook als meervoud te gebruiken bij grotere formaten pallets.

  vanaf € 0,59 per stuk