Opvullen en beschermen

Op zoek naar effectief opvul- en beschermingsmateriaal voor verzendingen? Bij Tupak vind je een uitgebreid assortiment opvulmateriaal, waaronder opvulpapier, luchtkussenfolie, hoekprofielen, en schuimfolie. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en bieden optimale bescherming aan producten tijdens transport.

Opvulmateriaal

Lege ruimtes in verpakkingen zorgen voor het schuiven van je producten tijdens verzending. Hierdoor kunnen je producten beschadigd bij de klant aankomen. Wil je breekbare producten verzenden? Dan is het dus handig om de lege ruimtes op te vullen. Opvulmateriaal beschermt producten tegen schokken, stoten en krassen tijdens transport.

Karton en pakpapier

Wil je breekbare producten extra stevig inpakken? Dan is ons golfkarton of pakpapier ideaal. Met een gewicht van 70 gram/m2 zijn deze papiersoort uitstekend bestand tegen scheuren. Golfkarton biedt dankzij de golf ook nog extra schokbescherming. Handig als je op een duurzame manier kwetsbare producten wilt vervoeren. Pakpapier is minder schokbestendig, maar zorgt voor een nette afwerking van jouw pakketten.

Papier opvulmachines

Naast traditionele opvulmaterialen, biedt Tupak geavanceerde papier opvulmachines die het inpakproces stroomlijnen. Deze machines zijn ontworpen voor bedrijven die op grotere schaal producten moeten beschermen tijdens transport. We hebben machines voor het opvullen van lege ruimtes in dozen, maar ook voor het maken van meerlaagse papierkussens die zorgen voor bescherming tegen stoten tijdens transport. Door het automatiseren van het opvulproces besparen onze klanten tijd en minimaliseren ze materiaalverspilling.

Palletladingen beschermen

Kartonnen hoekprofielen beschermen de hoeken van jouw producten of palletzendingen tegen stoten, indeuken, beschadigen en het inscheuren tijdens transport of opslag. Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen ervoor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging.

Inpakfolie

Noppenfolie is een ideaal opvulmateriaal voor kwetsbare producten. De noppen bieden extra bescherming tegen schokken en stoten. Schuimfolie is een zacht schokabsorberend verpakkingsmateriaal met een beschermende werking. Je ziet schuimfolie vaak terug bij het verzenden van elektronische apparaten, om bijvoorbeeld krassen te voorkomen bij monitors.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Rol pakpapier besteld.

11 december 2023

Het kiezen en bestellen van het product ging makkelijk. De aflevering duurde iets langer dan gepland. Dat kwam omdat het product nog gefabriceerd moest worden. Maar dat vond ik niet erg; het werd alsnog binnen een week geleverd. Over de kwaliteit kan ik nog niets zeggen, omdat ik het nog niet in gebruik heb genomen. Maar ik heb er alle vertrouwen in, dat het product van goede kwaliteit is. Kortom: ik ben zeer tevreden over Tupak.

Deze review betreft: Pakpapier Bruin 70 GRS 1427

fred

20 oktober 2021

Goed

Deze review betreft: Flo-pak - opvulmateriaal 1405

Opvulmateriaal, zak 500 liter

13 oktober 2021

Zeer tevreden, het product is als beschreven. Opvulmateriaal is gemaakt van 100% gerecycled en geregenereerd polystyreen.

Deze review betreft: Flo-pak - opvulmateriaal 1405

Meer laden