Kartonnen dozen

Kartonnen dozen zijn de verpakkingshelden voor elke gelegenheid. Of je nu je spullen veilig wilt opbergen, je producten veilig wilt verzenden, of een speciaal cadeau mooi en veilig wilt inpakken, wij hebben de perfecte doos voor je. Kies uit 7 verschillende soorten dozen en maar liefst 45 verschillende maten stevige kartonnen dozen.

Stevige kartonnen dozen

Niets is erger dan een doos die het begeeft tijdens het transport. Jij moet je artikelen opnieuw verzenden en je klant moet langer wachten. Dat wil je voorkomen. Daarom staan onze dozen van karton bekend om hun stevigheid. Niet alleen geschikt voor breekbare producten als vazen en glazen, maar ideaal voor alle artikelen. Met onze stevige kartonnen dozen verzend jij jouw product veilig van A naar B. 

De perfecte doos voor elke gelegenheid

Verstuur je producten vaak in kartonnen dozen, aan klanten of aan andere bedrijven? Of gebruik je dozen minder vaak, maar merk je toch dat je vaker dozen nodig hebt? Bij Tupak hebben we de perfecte doos voor elke gelegenheid. Zo kies je gemakkelijk voor een Amerikaanse vouwdoos. Doordat we die in 45 maten leveren, passen jouw spullen er sowieso in. Maar je hebt ook keuze uit deze dozen:

Kartonnen dozen met of zonder bedrukking

Wil je geen kale dozen versturen? Dan kun je er ook voor kiezen de kartonnen dozen te laten bedrukken. Dit is ook mogelijk voor kleine aantallen of juist grote hoeveelheden. We denken graag met je mee. Dit moet je weten:

  • Standaard geschenkdozen bedrukken we al vanaf 25 stuks
  • Kartonnen dozen laat je al op maat maken vanaf 500 stuks
  • Kartonnen dozen laat je al relatief goedkoop bedrukken vanaf 1000 stuks

Meer dan kartonnen dozen

In een kartonnen doos past alles wel, maar soms kies je liever voor een verzendoplossing die beter past. Denk bijvoorbeeld aan kokers voor opgerold drukwerk, brievenbusdozen of verzendzakken voor kleine of platte artikelen of draagtassen bedoeld als goodiebag op een evenement.

Kartonnen dozen voor veilige verzending

Je wilt dat je producten veilig bij je klant aankomen. Zorg er dus voor dat je je artikelen stevig verpakt. Bijvoorbeeld door opvulmateriaal in de doos te plaatsen om te voorkomen dat het item gaat schuiven. Sluit de dozen goed af met tape en dozensluiters. Verzend je palletdozen en wil je echt zeker zijn van veilige verzending? Maak dan gebruik van handwikkelfolie.

Kartonnen dozen bestellen

Bestellen bij Tupak is eenvoudig en snel. Onze gebruiksvriendelijke website maakt het winkelen voor kartonnen dozen een fluitje van een cent. Bovendien bieden we een breed scala aan speciale dozen voor verschillende toepassingen. Heb je vragen over het kopen van kartonnen dozen? Of heb je dozen op maat nodig? Neem dan contact met ons op.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

Een retourdoos is een speciaal ontworpen verpakking die het eenvoudig maakt voor klanten om producten terug te sturen naar de verkoper. Deze dozen hebben vaak een dubbele plakstrip, waardoor ze gemakkelijk opnieuw kunnen worden gesloten en verzonden.

Een Zweedse bodem is een type doosbodem waarbij de flappen elkaar overlappen en in elkaar grijpen, waardoor een stevige basis ontstaat zonder de noodzaak van tape of lijm.

Zelfklevende verpakkingen hebben een ingebouwde plakstrip, wat het sluiten van de verpakking sneller en eenvoudiger maakt. Niet-zelfklevende verpakkingen vereisen extra tape of lijm om te sluiten.

Zelfklevende dozen zijn bijzonder handig voor e-commerce bedrijven die snel en efficiënt producten moeten verpakken en verzenden. De ingebouwde plakstrip maakt het verpakkingsproces sneller, wat resulteert in tijdsbesparing en een hogere productiviteit. Deze optie is ideaal voor bedrijven die te maken hebben met grote hoeveelheden bestellingen en snelle doorlooptijden.

Niet-zelfklevende dozen zijn daarentegen beter geschikt voor situaties waarin de verpakking herbruikbaar of gemakkelijk te openen moet zijn, zoals bij het verpakken van breekbare of waardevolle voorwerpen die mogelijk opnieuw moeten worden verpakt. In dergelijke gevallen bieden niet-zelfklevende dozen de mogelijkheid om de verpakking te openen en opnieuw te sluiten zonder de doos of het product te beschadigen.

Zelfklevende dozen zijn verpakkingen met een ingebouwde plakstrip, waardoor ze snel en eenvoudig kunnen worden gesloten zonder extra tape of lijm. Dit bespaart tijd en zorgt voor een strakke, professionele uitstraling.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Dennis de Grundt

19 juni 2024

Netjes' stevig

Deze review betreft: Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin 1528

Fijne, stevige verzenddoos

18 juni 2024

Fijne verzenddoos om te vouwen, is stevig en past genoeg in voor onze bestellingen!

Deze review betreft: Autolock doos 1515.9001

x

5 juni 2024

Stevige dozen

Deze review betreft: Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin 1527

Meer laden