Pallets en pallet benodigdheden

Voor het veilig vervoeren en opslaan van producten biedt Tupak een scala aan stevige houten pallets, waaronder gebruikte Europallets en Blokpallets. Om de stabiliteit en bescherming van je ladingen te vergroten, beschikken we ook over palletplaten, palletdozen en pallethoekbeschermers. Deze accessoires zorgen voor extra stevigheid en bescherming, essentieel voor een veilige en efficiënte opslag en transport van jouw goederen.

Palletdozen

De palletdoos is afgestemd op verschillende palletformaten, zodat ruimte op een pallet optimaal wordt benut. Hij is handig voor alles wat je wilt opbergen of verzenden.

Palletplaten karton

Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen ervoor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging. De palletplaten zijn gemaakt van enkel golfkarton en kunnen gebruikt worden bij de gangbare europallets en blokpallets, maar natuurlijk ook als meervoud te gebruiken bij grotere formaten pallets.

Pallet Hoekbeschermers

Kartonnen hoekprofielen beschermen de hoeken van jouw verpakking of palletzending tegen stoten, indeuken, beschadigen en het inscheuren tijdens transport of opslag. De kartonnen hoekprofielen verstevigen pallets zodat deze beter stapelbaar zijn en stabieler opgeslagen kunnen worden. De hoekprofielen zijn gemaakt van stevig golfkarton leverbaar in 8 maten.

Gebruikt europallets

Deze stevige gebruikte houten Europallet heeft een afmeting van 800mm x 1200mm. De ‘een weg’ pallets bestaan uit 5 of 7 latten en hebben een maximale belasting van 500 kilo. Europallets zijn de meest bekende en gangbare pallets in de markt. Deze pallets zijn ook zeer geschikt voor het opslaan of tonen van producten.

Gebruikte Blokpallets

Deze stevige gebruikte houten open blokpallet heeft een afmeting van 1000mm x 1200mm. De ‘een weg’ pallets bestaan uit 5 of 7 latten en hebben een maximale belasting van 500 kilo. Blokpallets worden voor allerlei doeleinden gebruikt en zijn aan vier zijde op te pakken. Gebruikte pallets dragen sporen van gebruik en kunnen licht beschadigd of vervuild zijn.

Pallets en pallet benodigdheden bestellen

Navigeer verder om pallets en pallet benodigdheden te bestellen.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws