U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Amerikaanse vouwdoos

Amerikaanse vouwdoos

Amerikaanse vouwdoos film 1
Video: Amerikaanse vouwdoos

Amerikaanse verzenddozen: onmisbaar

De vouwdoos, ook wel Amerikaanse vouwdoos (Fefco 201) genoemd, is een stevige doos die uw verzending optimaal beschermt en ervoor zorgt dat uw producten hun bestemming veilig en onbeschadigd bereiken. Deze vouwdoos is meest gebruikte doos ter wereld en geldt als de standaarddoos. De doos wordt dan ook veel gebruikt voor het verzenden van webbestellingen, maar ook voor het opslaan van producten in magazijnen. Een Amerikaanse vouwdoos is een vouwbare doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. De golf zorgt ervoor dat het karton steeds maar op één manier kan plooien, waardoor de vouwdoos z'n vorm goed behoudt. Eenvoudig, maar erg efficiënt. Amerikaanse vouwdozen zijn makkelijk te stapelen, zodat transportpallets niet onnodig snel vol raken.

Wij leveren deze dozen in een groot aantal standaardmaten. Daarnaast produceren wij op uw verzoek vrijwel iedere andere maat! Onze Amerikaanse verzenddozen zijn ook bedrukt leverbaar.
 

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin

  Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Bruin

  De Amerikaanse verzenddozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van webwinkelbestellingen of andere producten.

  vanaf € 0,22 per stuk

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Wit

  Amerikaanse vouwdoos, enkel Golf Wit

  De Amerikaanse verzenddozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van webwinkelbestellingen of andere producten.

  vanaf € 0,37 per stuk

 • Afbeelding Amerikaanse vouwdoos, dubbel Golf

  Amerikaanse vouwdoos, dubbel Golf

  Extra stevige Amerikaanse vouwdoos van dubbel golfkarton. Deze verzenddozen zijn zeer geschikt voor het verzenden van webshopbestellingen of andere producten. Deze dozen zijn snel in elkaar te zetten en oersterk.

  vanaf € 0,76 per stuk

 • Afbeelding Palletdozen

  Palletdozen

  De palletdoos is afgestemd op verschillende palletformaten, zodat ruimte op een pallet optimaal wordt benut. Hij is handig voor alles wat u wilt opbergen of verzenden.

  vanaf € 4,48 per stuk

 • Afbeelding Palletplaten karton

  Palletplaten karton

  Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen er voor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging. De palletplaten zijn gemaakt van enkel golf karton en kunnen gebruikt worden bij de gangbare europallets en blokpallets, maar natuurlijk ook als meervoud te gebruiken bij grotere formaten pallets.

  vanaf € 0,59 per stuk