Koker: een unieke oplossing voor elk product

Of het nu gaat om drukwerk, sportartikelen of bouwmateriaal, onze kokers bieden de beste verzendoplossing. Waarom kokers? Ze zijn ideaal voor opgerold drukwerk en langwerpige producten en nemen geen onnodige ruimte in beslag. Daarnaast zijn ze stevig genoeg voor transport. Onze kokers worden direct uit voorraad geleverd. Bestel vandaag en ontdek waarom Tupak al sinds 1967 de koker specialist is!

Kokers beschermen producten

Onze verzendkokers zorgen ervoor dat jouw producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Of je nu documenten, posters, of andere langwerpige items wilt verzenden. Daarnaast zijn kokers zeer stevig, waardoor ze bestand zijn tegen schuiven en schokken tijdens het transport.

Koker voor allerlei items

Een ander voordeel van een koker verpakkingen is de veelzijdigheid. Elke branche heeft wel eens een verzendkoker nodig. Of je nu sportartikelen levert, actief bent in de cosmeticabranche of werkzaam in de drankenservice, kokers bieden de ideale oplossing. Ook leveren we veel aan drukkerijen, waar posterkokers heel aantrekkelijk zijn. Onze posterkokers zijn perfect voor het veilig verzenden van je waardevolle posters of ander drukwerk. Je kan de posters netjes in de posterkoker kwijt zonder dat deze scheurt of kreukelt.

Kokers in alle maten

Een bedrijf dat poolstokken verzendt, heeft lange ronde verzendkokers nodig. Als je een opgerolde meterlange poster wilt versturen, heb je bijvoorbeeld een verzendkoker van 105 cm nodig met een diameter van 12 cm. Zo zit de poster netjes in de koker en krijg je het er ook net zo netjes uit.

Voor gereedschap kijk je eerder naar vierkante kokers en drankflessen vragen weer om andere afmetingen van verzendkokers met verstevigde bodems. Daarom bieden we bij Tupak kokers in verschillende maten aan. Jij bepaalt zelf welke ideale lengte en breedte bij jouw producten past. En wil je advies krijgen? Dan helpen we graag.

Soorten verzendkokers

We hebben kokers met verschillende uitstralingen, omdat we weten dat de buitenkant er in de ene situatie soms meer toe doet dan in de andere situatie. Een kartonnen koker is bijvoorbeeld vooral praktisch, maar voor een diploma heb je een verzendkoker nodig die er ook leuk uitziet. Dit zit in ons assortiment:

Kokers bestellen bij Tupak

Kokers kopen is vrij eenvoudig. Als je al weet welke soort, maat en kleur je wilt, vul je de hoeveelheid in. Bestellen is ook mogelijk voor een klein aantal kokers! Heb je alle verzendverpakkingen die je nodig hebt in je winkelwagentje gezet? Dan zie je daar van elk product het totale aantal, de stuksprijs en de totale prijs exclusief BTW.

Wil je een koker op maat of een koker laten bedrukken met jouw logo of ontwerk? Neem een kijkje op onze maatwerk koker pagina voor inspiratie, of neem direct contact met ons op voor advies! 

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Veel moeite de deksels op de koker te bevestigen

29 april 2024

Doordat de randen van de kokers niet scherp zijn gesneden, is het erg lastig de deksels op de koker te drukken.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB18

America Digitaal Druk

9 april 2024

prima kokers en zeer goed advies gekregen van de verkoop binnendienst.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB16

America Digitaal Druk

9 april 2024

prima kokers en zeer goed advies gekregen van de verkoop binnendienst.

Deze review betreft: Verzendkoker Bruin DKB16

Meer laden