U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Koker

Koker

Verzendkokers film 1
Video: Verzendkokers

Kokers in ALLE soorten en maten

Posters, tekeningen of kalenders: voor al het drukwerk dat u veilig opgerold wilt verzenden, vormt een verzendkoker van karton de ideale verpakking. Om door te brievenbus te doen, af te geven of te laten bezorgen. Verzendkokers zijn al leverbaar vanaf € 0,33 per stuk en beschermen uw kostbare drukwerk optimaal en geven uw pakket een mooie, originele uitstraling. Bij Tupak vindt u verzendkokers in talloze soorten en maten. We hebben verzendkokers met deksels en verzendkokers die aan de uiteinden worden dichtgevouwen. Kortom: precies de verpakking die u zoekt. Om er voor te zorgen dat de koker niet rolt tijdens transport of opslag kunt u de “Rolstop sleeve” gebruiken. En nog belangrijker; als u de Rolstop sleeve gebruikt hoeft u geen kokertoeslag te betalen bij uw verzender! Alle kokers worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Nijkerk. Daardoor kunnen wij u iedere koker direct uit voorraad leveren.

Zit uw koker er niet tussen? Bent u op zoek naar een speciale maatwerk koker? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

 • Afbeelding Kartonnen kokers

  Kartonnen kokers

  Verzendkokers en posterkokers beschermen uw kostbare drukwerk optimaal. Bovendien geven verzendkokers uw pakket een mooie, originele uitstraling. De kokers zijn in een groot afmetingen leverbaar, zodat voor iedere zending de juiste koker beschikbaar is. Alle kokers zijn uit voorraad leverbaar.

  vanaf € 0,33 per stuk

 • Afbeelding Kunststof kokers

  Kunststof kokers

  Kunststof kokers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u transparante PVC kokers gebruiken voor het verpakken van posters, terwijl een schoefkoker weer geschikt is voor het verpakken van machineonderdelen.

  vanaf € 0,20 per stuk

 • Afbeelding Maatwerk kokers

  Maatwerk kokers

  Zoekt u een unieke verpakking voor uw product? Een koker als verpakking van uw product trekt aantoonbaar meer aandacht.Elke maatwerk koker stemmen we af op uw wensen: groot of klein, met verschillende kleuren deksels en sluitingen en met de meest uiteenlopende bedrukte etiketten die rondom de gehele koker worden aangebracht. Dit maakt de maatwerk koker is dan ook zeer geschikt als cadeauverpakking