Vloeipapier

Vloeipapier, ook wel bekend als tissuepapier of zijdepapier, dient als beschermende laag en geeft de inhoud direct een feestelijke uitstraling. Vloeipapier wordt dan ook steeds vaker als kadopapier gebruikt. Bijvoorbeeld in een papieren draagtas of een magneetdoos. Het vloeipapier is leverbaar in een groot aantal kleuren, zodat je altijd de kleur kunt kiezen die het beste bij jouw huisstijl past. Het vloeipapier wordt per vel aangeleverd en zijn per pak van 480 stuks bij ons te bestellen. Je kunt kiezen uit twee formaten; 40x60 cm en 50x75 cm.

Vloeipapier in alle kleuren

Tupak's vloeipapier is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Of je nu op zoek bent naar subtiele elegantie van vloeipapier in het wit of zwart vloeipapier, een opvallende presentatie met kleurrijke tinten zoals lichtblauw, bright turquoise, pacific blue of royal blue, wij hebben de perfecte kleur voor u. Dit veelzijdige vloeipapier kan worden gebruikt voor het beschermen van producten, als decoratieve opvulling in geschenkverpakkingen of zelfs voor creatieve projecten.

Toepassingen van vloeipapier:

  • Bescherming: zijdevloeipapier biedt een zachte laag die kwetsbare voorwerpen beschermt tegen krassen en beschadigingen tijdens transport. 
  • Presentatie: vloeipapier voegt een element van mysterie en elegantie toe aan het uitpakken van cadeaus. Het contrast met lichtere producten kan verbluffend zijn.  
  • Opvulling: gebruik zijdepapier om lege ruimtes in verpakkingen op te vullen, waardoor producten stevig op hun plaats blijven zonder extra gewicht toe te voegen.
  • Branding: bedrukt zijdevloeipapier met je logo of merkkleuren versterkt de merkbeleving en maakt elke uitpakervaring bijzonder.

Inpak vloeipapier

Ons inpak vloeipapier, beschikbaar in kleuren als wit, kraft, grijs en zwart, biedt een extra laag bescherming en verfijning. Het vloeipapier is ideaal voor het zorgvuldig inpakken van producten, het toevoegen van een vleugje klasse aan jouw geschenken, of het creëren van een onvergetelijke uitpakervaring voor jouw klanten.

Vloeipapier kopen bij Tupak

Kies voor Tupak voor al jouw vloeipapierbehoeften. Met een assortiment van 32 kleuren, bieden wij een diversiteit die geschikt is voor elke gelegenheid en stijl. Vanaf slechts € 19,20 per doos, kan je de kwaliteit en veelzijdigheid van ons vloeipapier ervaren, wat jouw verpakkingsproces verbetert en jouw producten op een stijlvolle manier presenteert

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws