U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Kunststof kokers

Kunststof kokers

Mooi verpakt in kunststof kokers

De kunststof kokers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u transparante PVC kokers bijvoorbeeld gebruiken voor het verpakken van posters, kleding of (verpakt) snoep terwijl een verstelbare schoefkoker weer bij uitstek geschikt is voor het verpakken van machineonderdelen of boortjes.

 • Afbeelding Transparante PVC Koker

  Transparante PVC Koker

  Deze transparante PVC kokers zijn de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. De PVC koker wordt gemaakt van stevig materiaal waardoor uw product ook nog eens goed beschermd is. De PVC koker is leverbaar in verschillende afmetingen. Tevens is het mogelijk de koker te laten bedrukken.

  vanaf € 49,01 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Kunststof PETG Kokers

  Kunststof PETG Kokers

  Kunststof PETG kokers zijn representatieve (verzend)kokers waarin uw product extra opvalt. De kokers zijn licht en representatief. De PETG kokers zijn gemaakt van stevig materiaal en worden geleverd met 2 witte kunststof deksels die naar binnen vallen.

  vanaf € 38,12 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Transparante Schroefkoker

  Transparante Schroefkoker

  Met een transpante schroefkoker kunt u uw producten blijvend mooi verpakken. De schroefkoker is perfect om meerdere malen te gebruiken en bijvoorbeeld potloden en viltstiften in te bewaren.

  vanaf € 497,79 incl btw voor 242 stuks

 • Afbeelding Verstelbare schroefkokers

  Verstelbare schroefkokers

  Met de verstelbare schroefkoker kunt u uw producten flexibel en stevig verpakken. De schroefkoker is licht, sterk en in lengte verstelbaar. Deze verstelbare schroefkokers is bij uitstek geschikt voor het verpakken van producten van verschillende lengte zoals machineonderdelen of boortjes. U kunt de koker traploos verstellen en vaker gebruiken.

  vanaf € 423,50 incl btw voor 500 stuks