Verzendzakken

Verzendzakken zijn een essentieel onderdeel geworden van het verzendproces, vooral bij het versturen van flexibele goederen zoals kleding. Ze bieden een lichtgewicht, ruimtebesparend en flexibel alternatief voor traditionele verzenddozen. Onze papieren verzendzakken zijn perfect voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen en de voorkeur geven aan een natuurlijke uitstraling. Daarnaast hebben we ook plastic COEX zakken die een kosteneffectieve en flexibele oplossing bieden voor diverse verzendbehoeften.

Do good bag

De Do Good Bag is een innovatieve verzendzak. Het formaat van de bruine verzendzak is flexibel en past zich aan de inhoud aan waardoor er minder lucht wordt ‘verpakt’. De zak is voorzien van een zelfklevende retourstrip voor eenvoudig retourneren. Het gebruik van de Do Good Bag zorgt voor een forse afname van het totale verzendvolume en draagt bij tot een vermindering van de CO2-uitstoot.

Papieren Verzendzakken

Onze papieren verzendzakken zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk alternatief. Ze zijn sterk, duurzaam en volledig recyclebaar, waardoor ze een verantwoorde keuze zijn voor het milieu. Een papieren verzendzak is een snelle en nette manier om jouw product te verzenden. Deze sterke papieren verzendzakken zijn gemaakt van 110 grams kraft papier. De neutrale verzendzakken zijn voorzien van een plakstrip, zodat je deze gemakkelijk en snel kunt sluiten. De verzendzakken zijn leverbaar in twee maten en in het zwart, wit en bruin.

Papieren verzendzakken met handvat

Voor het verzenden en in de winkel meegeven van producten zijn deze papieren verzendtassen met handgreep een praktische oplossing. De tassen zijn gemaakt van 100 grams wit kraft papier en zijn voorzien van een plakstrip zodat je de zakken snel kunt sluiten. De bovenkant van de zak heeft een handgreep, zo kan de verzendzak makkelijk worden gedragen.

Plastic Verzendzakken

Voor de detailhandel in kleding en textiel zijn ondoorzichtige plastic COEX zakken de perfecte keuze. Ze zijn licht, sterk en bieden een kosteneffectieve manier om kledingstukken te versturen zonder het risico op scheuren of waterbeschadiging. COEX zakken nemen weinig ruimte in beslag en hebben een zelfklevende plakstrip.

Bedrukte verzendzakken

Het bedrukken van verzendzakken met jouw logo of ontwerp is een uitstekende manier om je bedrijf te onderscheiden en een blijvende indruk te maken bij je klanten. Bij Tupak bieden we de mogelijkheid om verzendzakken te bedrukken vanaf een minimumaantal van 1000 stuks. Deze service stelt je in staat om je logo, bedrijfskleuren of specifieke ontwerpen op de zakken aan te brengen, waardoor je merkzichtbaarheid bij elke verzending wordt verhoogd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Verzendzakken voor Kleding

De verzendzakken van Tupak zijn speciaal ontworpen om kledingstukken veilig en in perfecte staat bij de klant te krijgen. De verzendzakken zijn sterk en bieden bescherming tegen scheuren, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor online kledingwinkels.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Denise

25 februari 2021

Ziet er goed uit en werkt zoals het moet.

Deze review betreft: Ondoorzichtige Verzendzakken COEX 100007

Meer laden