Alleen vandaag 10% korting op alle webbestellingen

De langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Dat moeten we vieren. Promocode: zomer

Pallet dozen: voor het beschermen van palletladingen

Voor het veilig vervoeren en opslaan van producten biedt Tupak een scala aan stevige houten pallets, waaronder gebruikte Europallets en Blokpallets. Om de stabiliteit en bescherming van je ladingen te vergroten, biedt Tupak palletplaten, palletdozen en pallet hoekbeschermers. Deze accessoires zorgen voor extra stevigheid en bescherming, essentieel voor een veilige en efficiënte opslag en transport van jouw goederen.

Palletdozen

De palletdoos is een grote doos die is afgestemd op verschillende palletformaten, zodat ruimte op een pallet optimaal wordt benut. Palletdozen zijn handig voor extra bescherming van producten en stabiliteit van palletladingen tijdens opslag en verzending.

Palletplaten karton

Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen ervoor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging. De palletplaten zijn gemaakt van enkel golfkarton en kunnen gebruikt worden bij de gangbare europallets en blokpallets, maar natuurlijk ook als meervoud te gebruiken bij grotere formaten pallets.

Pallet Hoekbeschermers

Kartonnen hoekprofielen beschermen de hoeken van jouw verpakking of palletzending tegen stoten, indeuken, beschadigen en het inscheuren tijdens transport of opslag. De kartonnen hoekprofielen verstevigen pallets zodat deze beter stapelbaar zijn en stabieler opgeslagen kunnen worden. De hoekprofielen zijn gemaakt van stevig golfkarton leverbaar in 8 maten.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws