U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Palletdozen

Palletdozen

Voor het vervoeren van producten op pallets is belangrijk dat u stevige palletdozen gebruikt. In de meeste gevallen is een palletdoos ook een Amerikaanse vouwdoos, maar zoals de naam palletdozen al aangeeft wordt het formaat van deze dozen afgestemd op Europallets of halve Europallets. Met deze europallets heeft u een ‘overdoos’ die zorgt dat de standaardverpakking extra wordt beschermd.

Bij het stapelen op pallets is het aan te raden palletplaten te gebruiken. Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen er voor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging.
 

 • Afbeelding Palletdozen

  Palletdozen

  De palletdoos is afgestemd op verschillende palletformaten, zodat ruimte op een pallet optimaal wordt benut. Hij is handig voor alles wat u wilt opbergen of verzenden.

  vanaf € 408,38 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Palletplaten karton

  Palletplaten karton

  Palletplaten kunnen worden gebruikt als afdekplaat, tussenlegger of bodemplaat. Palletplaten zorgen er voor dat ladingen niet gaan schuiven en beschermen tegen vuil en beschadiging. De palletplaten zijn gemaakt van enkel golf karton en kunnen gebruikt worden bij de gangbare europallets en blokpallets, maar natuurlijk ook als meervoud te gebruiken bij grotere formaten pallets.

  vanaf € 26,02 incl btw voor 25 stuks