Boekverpakkingen

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw boeken veilig te verzenden? Onze Boekverpakkingen zijn precies wat je nodig hebt. Of je nu een kwetsbare eerste editie, een zwaar studieboek of een luchtige roman verzendt, wij hebben de juiste oplossing. Onze verpakkingen wikkelen zich perfect rond jouw boek, zich aanpassend aan de dikte, voor een naadloze en veilige pasvorm. Hierdoor blijven de boeken in perfecte staat bij verzending. Voor alledaagse boekzendingen is onze standaard kwaliteit ideaal, terwijl de zware kwaliteit perfect is voor extra beveiliging van kostbare of fragiele boeken. Kies onze eco boekverpakking voor een milieubewuste keuze, met een kleine concessie aan stevigheid.

Boekverpakking standaard kwaliteit

Onze standaard kwaliteit boekverpakkingen zijn een perfecte allrounder. Ze zijn ontworpen om een breed scala aan boeken veilig te verzenden. Of je nu paperback romans of hardcover naslagwerken verstuurt, deze verpakkingen bieden solide bescherming tegen stoten, scheuren en vouwen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, snel in elkaar te zetten en bieden een betrouwbare optie voor dagelijkse verzendingen.

Boekverpakking Eco Kwaliteit

De duurzame eco boekverpakkingen zijn onze groene keuze. Vervaardigd uit gerecycleerde materialen, bieden ze een milieuvriendelijke oplossing zonder in te boeten aan bescherming. Deze verpakkingen zijn ideaal voor milieubewuste bedrijven en particulieren die boeken verzenden en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Sterk, duurzaam en volledig recyclebaar, deze optie combineert zorg voor je boeken met zorg voor de planeet.

Boekverpakking Wit

Onze witte boekverpakkingen stralen een schoon, professioneel imago uit. Ze zijn perfect voor zakelijke zendingen, online winkels of iedereen die een premium gevoel wil geven aan hun verzonden boeken. De helderwitte buitenkant biedt ook ruimte voor branding of gepersonaliseerde berichten, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor marketingdoeleinden of speciale gelegenheden.

Boekverpakking Middenvulling, Zware Kwaliteit

Deze boekverpakkingen zijn ontworpen voor de meest kwetsbare of waardevolle boeken. De extra laag van middenvulling biedt superieure bescherming tegen schokken, zodat zelfs tijdens lange en ruwe verzendtrajecten je boeken veilig en onbeschadigd blijven. Deze optie is ideaal voor verzamelaars, bibliotheken of iedereen die extra bescherming nodig heeft voor hun boeken.

Boekverpakking met Veiligheidsstrip

Onze veiligheidsstrip boekverpakkingen zijn de beste keuze voor extra beveiliging. De toegevoegde veiligheidsstrip zorgt ervoor dat de verpakking niet ongemerkt geopend kan worden. Deze optie is essentieel voor het verzenden van zeldzame, kostbare of gevoelige boeken. Met deze verpakking kun je erop vertrouwen dat je boeken veilig en beveiligd zijn van het moment van verzending tot aan de levering.

Boekverpakking kopen

Of je nu een kwetsbare eerste editie, een zwaar studieboek of een luchtige roman verzendt, een boekverpakking kopen doe je bij Tupak. Bepaal eerst je boekverpakking, de afmeting en de hoeveelheid. In je winkelwagentje zie je de stuksprijs, de hoeveelheid en je totale kosten exclusief BTW. Heb je vragen over de bestelling of heb je advies nodig over de boekverpakkingen? Bel ons.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

CK

6 oktober 2023

net en praktisch product

Deze review betreft: Boekverpakking Eco kwaliteit PPB22.12

Rolf

21 september 2023

Stevige verpakking en doet in mijn geval prima dienst als vervanging van een te slappe A4 envelop. Beschermt waardevol papierwerk en past mooi door de brievenbus. Levering door Tupak was ook vlot.

Deze review betreft: Boekverpakking Standaard kwaliteit PPB02.08

Boekenverkoper

20 september 2023

De eerdere leverancier van (boek)verpakkingen werd overgenomen, toen belden ze steeds op, crm hoogst irritant, dus exit na 10+ jaar. Sinds 2016 Tupak, gaat perfect, ook het afleveren van boekverpakkingen naar verzender in Duitsland zonder problemen. No nonsense, geen gezeur, prima!

Deze review betreft: Boekverpakking Standaard kwaliteit PPB02.08

Meer laden