Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn ideaal voor het versturen van platte pakketjes. Door de zelfklevende strip weet je zeker dat de envelop goed gesloten is en jouw pakket de ontvanger goed beschermd bereikt. Je kunt kiezen uit enveloppen van papier, karton of kunststof en met of zonder extra beschermende laag van papier, schuim of luchtkussenfolie.

Verzendenvelop golfkarton

Voor producten die een beetje extra bescherming nodig hebben, zijn onze golfkartonnen verzendenveloppen de beste keuze. Het stevige golfkarton zorgt ervoor dat de enveloppen niet kunnen buigen. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen stoten. De golfkartonnen verzendenvloppen zijn verkrijgbaar voor producten met een hoogte tot 3 cm of een hoogte tot 5 cm.

Verzendenvelop massief karton

Onze verzendenveloppen van massief karton zijn iets minder stevig dan de golfkartonnen variant. Aangezien er wat flexibiliteit in de envelop zit, is deze envelop beter voor het verzenden van niet-breekbare, stevige goederen. Deze enveloppen zijn verkrijgbaar in zowel standaard wit als bruin.

Luchtkussen envelop

Luchtkussenenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van fragiele of gevoelige items. Met hun schokabsorberende luchtkussentjes bieden ze een superieure bescherming. Ze zijn licht van gewicht, wat helpt bij het besparen op verzendkosten, en ze zijn beschikbaar in diverse maten, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan producten.

Paklijst Enveloppen

Onze paklijstenveloppen zijn een must-have voor georganiseerde verzendingen. Ze bieden een helder zicht op de verzendgegevens en zorgen ervoor dat jouw pakketten soepel en effectief verwerkt worden. Met hun zelfklevende achterkant zijn ze gemakkelijk te gebruiken en verhogen ze de efficiëntie van jouw verzendproces.

Speciale Verzendenveloppen voor CD's, DVD's en Kalenders

Binnen ons assortiment vind je ook speciaal ontworpen golfkartonnen enveloppen voor het verzenden van CD's, DVD's & Games, en kalenders. Deze varianten bieden specifieke bescherming voor deze gevoelige items, en zorgen dat ze onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Leo Houben Verenshop

29 maart 2024

Zoals wij reeds hebben aangegeven, zijn de enveloppen a/11 niet van de kwaliteit zoals wij gewend zijn. De gom-strip voldoet absoluut niet en moet handmatig met plakband dichtgeplakt worden.

Deze review betreft: Luchtkussen enveloppen 0970

danny

9 januari 2024

Mooie degelijke enveloppe voor de juiste prijs.

Deze review betreft: Verzendenvelop golfkarton, tot 30 mm vulhoogte PPW05.06

Sandra

13 oktober 2023

Precies wat ik zocht! Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Deze review betreft: Verzendenvelop golfkarton, tot 50 mm vulhoogte PPW01.06

Meer laden