Tape en tape dispensers

Tape en tape dispensers zijn de stille kracht achter het verpakkingsproces. Tape zorgt ervoor dat de dozen stevig worden dichtgetaped, zodat ze niet opengaan tijdens transport of opslag. Dozensluiters maken het tapen van dozen sneller en gemakkelijker. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om het verpakkingsproces te vergemakkelijken en te versnellen.

Tape voor Dozen

Onze selectie van tape voor dozen is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een uitstekende hechting op alle soorten karton. Wij bieden een breed scala aan tapes, waaronder verpakkingstape transparant, die jouw pakketten veilig gesloten houdt tijdens transport en opslag. Onze tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat je altijd de juiste tape vindt voor jouw verpakkingsbehoeften.

Tape dispensers

Gebruik je veel tape (plakband) om verpakkingen te sluiten? Met een dozensluiter werkt je sneller, veiliger en netter. Bovendien gebruik je nooit meer tape dan je nodig hebt. In ons assortiment vind je een groot aantal dozensluiters (afrollers). Voor licht tot en met intensief gebruik. Voor een vergroting van de veiligheid kan je kiezen voor de dozensluiter met wegklapbaar mes.

Efficiënt dozen sluiten

Weet je niet precies welke tape je nodig hebt om jouw dozen te sluiten? We hebben een starterspakket bestaande uit 6 rollen tape en een tape dispenser om je op weg te helpen. De acryltape is een sterke transparante tape op waterbasis, en de ergonomische tapedispenser maakt het mogelijk om eenvoudig de tape af te rollen en verspilling tegen te gaan.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • Familiebedrijf sinds 1967
  • Persoonlijk en vakkundig advies
  • Maatwerk en bedrukking mogelijk
  • Beste prijs-kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending vanaf €99

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

VillegoLPS

5 juli 2024

Prima, stevig en dik genoeg.

Deze review betreft: PP acryl tape bruin 1409HPB

VilegoLPS

5 juli 2024

Prima stevig, plakt goed

Deze review betreft: Papieren tape Eco 1480.5050

Isonlineshop.com

22 april 2024

Top dankjewel

Deze review betreft: Tape pakket: 2 rollen PP acryltape + dispenser 1408.1005

Meer laden