Tape en tape dispensers

Tape en tape dispensers zijn de stille kracht achter het verpakkingsproces. Tape zorgt ervoor dat de dozen stevig worden dichtgetaped, zodat ze niet opengaan tijdens transport of opslag. Dozensluiters maken het tapen van dozen sneller en gemakkelijker. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om het verpakkingsproces te vergemakkelijken en te versnellen.

Tape voor Dozen

Onze selectie van tape voor dozen is van hoogwaardige kwaliteit en biedt een uitstekende hechting op alle soorten karton. Wij bieden een breed scala aan tapes, waaronder verpakkingstape transparant, die jouw pakketten veilig gesloten houdt tijdens transport en opslag. Onze tape is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat je altijd de juiste tape vindt voor jouw verpakkingsbehoeften.

Tape dispensers

Gebruik je veel tape (plakband) om verpakkingen te sluiten? Met een dozensluiter werkt je sneller, veiliger en netter. Bovendien gebruik je nooit meer tape dan je nodig hebt. In ons assortiment vind je een groot aantal dozensluiters (afrollers). Voor licht tot en met intensief gebruik. Voor een vergroting van de veiligheid kan je kiezen voor de dozensluiter met wegklapbaar mes.

Efficiënt dozen sluiten

Weet je niet precies welke tape je nodig hebt om jouw dozen te sluiten? We hebben een starterspakket bestaande uit 6 rollen tape en een tape dispenser om je op weg te helpen. De acryltape is een sterke transparante tape op waterbasis, en de ergonomische tapedispenser maakt het mogelijk om eenvoudig de tape af te rollen en verspilling tegen te gaan.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

fred

20 oktober 2021

Goed

Deze review betreft: Waarschuwingstape Bedrukt 1409WTOR

Perfect

29 januari 2021

Perfect, kan niet beter ! Dag na bestelling kwam de levering

Deze review betreft: PP Performance (acryl) 1409PPT

Meer laden