Papier opvulmachines

ActivaPaper opvulmachines bieden een duurzame, efficiënte oplossing voor het opvullen en beschermen van verpakkingen. Deze machines zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende industrieën en kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande verpakkingsprocessen.

ActivaPaper PA4000

De ActivaPaper PA4000 is een compacte en gebruiksvriendelijke opvulmachine, ideaal voor kleinere of middelgrote verpakkingsbehoeften. Deze machine is snel en efficiënt, en produceert op maat gesneden papieren opvulmateriaal dat perfect past bij elk producttype.

ActivaPaper PA4600

De ActivaPaper PA4600 is een stap hoger qua mogelijkheden. Naast het maken van opvulmateriaal kan deze machine ook beschermend papierkussens op maat maken. Hierdoor is het ook geschikt voor bedrijven die frequent kwetsbare goederen verzenden. Deze robuuste machine is ontworpen voor langdurig gebruik en kan grote hoeveelheden opvulmateriaal snel produceren, wat de efficiëntie van het verpakkingsproces aanzienlijk verhoogt.

ActivaPaper PA5000

Voor bedrijven die de hoogste productiviteit en automatisering vereisen, is de ActivaPaper PA5000 de ideale keuze. Deze geavanceerde machine biedt maximale efficiëntie en snelheid, en kan naadloos worden geïntegreerd in geautomatiseerde verpakkingslijnen. Met zijn hoogwaardige output en betrouwbaarheid is de PA5000 perfect voor grootschalige operaties en het beschermen van zware, industriële of vette producten.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws