U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00

Verpakkingsmateriaal

 • Afbeelding Koker

  Koker

  Posters, tekeningen of kalenders: voor al het drukwerk dat u veilig opgerold wilt verzenden, vormt een verzendkoker van karton de oplossing. Kartonnen verzendkokers zijn al leverbaar vanaf € 0,33 per stuk

  Alle kokers

 • Afbeelding Kartonnen dozen

  Kartonnen dozen

  Of het nu gaat om opbergen, opslaan of vervoeren, onze kartonnen dozen behoren al jaren tot de meest populaire verpakkingen. Logisch, want in een stevige kartonnen doos kunt u al uw producten praktisch en veilig verpakken en transporteren. Tupak levert dozen van enkel en dubbel golfkarton in alle soorten en maten, met of zonder bedrukking. Van kleine aantallen tot grote hoeveelheden, Tupak verzorgt uw bestelling.

  Alle kartonnen dozen

 • Afbeelding Zelfklevende verpakkingen

  Zelfklevende verpakkingen

  Bespaar tijd, geld en tape met zelfklevende verpakkingen. In ons assortiment vindt u een groot aantal zelfklevende verpakkingen waaronder verzenddozen, boekverpakkingen, enveloppen en zakken. Door de zelfklevende sluiting bent u er zeker van dat uw zending altijd goed en netjes gesloten is. Of het nu gaat om het verzenden of verpakken van kleding, elektronische artikelen, geschenken of cosmetica u vindt altijd de geschikte verpakking.

  Alle

 • Afbeelding Verzendverpakkingen

  Verzendverpakkingen

  Voor alles wat u wilt verzenden hebben we de juiste oplossing. De verpakkingen zijn leverbaar in verschillende formaten, kleuren en hoeveelheden. Ook bedrukken van uw verzendverpakking is mogelijk.

  Alle verzendverpakkingen

 • Afbeelding Webshop verpakkingen

  Webshop verpakkingen

  Speciaal voor webwinkels hebben wij een uitgebreid pakket webwinkel- en verzendverpakkingen samengesteld. Afhankelijk van het product dat u wilt verzending kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende verzenddozen, boekverpakkingen, enveloppen en verzendzakken. Zelfklevend en niet-zelfklevend, met of zonder extra veiligheidsstrips en in een groot aantal formaten. Bovendien heeft u ruime keuze uit verpakkingen die door de brievenbus kunnen. Zo bespaart u op de portokosten. 

  Alle webshop verpakkingen

 • Afbeelding Tape

  Tape

  Tape (of: plakband) is het middel bij uitstek om uw kartonnen dozen en verpakkingen snel en stevig te sluiten. Met een goede afroller en een rol verpakkingstape plakt u alles in een handomdraai dicht. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tape tegen de scherpste prijzen.

  Alle tape producten

 • Afbeelding Folie

  Folie

  Met rekwikkelfolie of rekfolie kunt u eenvoudig uw palletladingen stabiliseren. Zo kunt u zorgen voor een efficient en veilig transport van uw producten. Door onze internationale uitbreiding zijn wij in staat grote volumes rekwikkelfolie in te kopen tegen zeer scherpe prijzen! De folies zijn leverbaar in transparant, zwart en wit en in verschillende diktes. Alle rekwikkelfolie is direct uit voorraad leverbaar. Voor het eenvoudig aanbrengen van de folie kunt u kiezen uit een aantal handige folie dispensers.

  Alle folies

 • Afbeelding Enveloppen en zakken

  Enveloppen en zakken

  Voor het versturen van platte pakketjes of producten die door de brievenbus kunnen, heeft Tupak een groot assortiment standaard enveloppen en verzendzakken. U kunt kiezen uit enveloppen van papier, karton of kunststof. Zonder of met een extra beschermende laag van papier, schuim of luchtkussenfolie. Dankzij luchtkussenfolie of speciaal karton beschermen deze standaard enveloppen uw inhoud. Naast standaard enveloppen hebben we een uitgebreid aanbod van paklijst enveloppen voor de adressering van pakketten.

  Alle enveloppen en zakken

 • Afbeelding Opvullen en beschermen

  Opvullen en beschermen

  Voor het opvullen van de opvullen van de lege ruimtes in een doos en het beschermen van uw producten kunt u kiezen uit verschillende opvul- en beschermingsmaterialen. Afhankelijk van het product en volume kunt u kiezen voor golfkarton, papier, luchtkussenfolie of losse chips.

  Alle beschermingsmateriaal

 • Afbeelding Verpakking op maat

  Verpakking op maat

  Wilt u een speciale verpakking voor uw product? Bent u op zoek naar een maatwerkdoos of -koker? Wilt u een doos laten bedrukken of heeft uw specifieke wensen voor de afmetingen? Tupak gaat de uitdaging graag aan!

  Alle maatwerk verpakkingen