Flesverpakkingen: veilige verpakking voor al het vloeibare

Bij het versturen van meerdere flessen wijn, raden wij je een flesverpakking aan. De flessen gaan in losse vakken in de doos. Waardoor elke fles aan alle kanten extra beschermd wordt door het karton. Lees hier alles wat je moet weten over flesverpakkingen.

Gecertificeerde en handige dozen

Onze verzenddozen voor flessen zijn gecertificeerd en vrijgegeven door koeriers als DHL, UPS en Hermes. Dat houdt in dat deze koeriers de verpakking accepteren als veilig en dat ze het willen transporteren. Onze dozen hebben naast de certificering een handige vakverdeling. Zo blijft elke fles mooi rechtop staan en beschadigen ze elkaar niet tijdens transport. Je tapet de doos dicht met PP Performance tape.

Flesverpakkingen voor elke fles

Een elegante wijnfles of zelfgebrouwen bierflessen, je wilt hoe dan ook dat ze zonder barsten aankomen. Eén gaatje erin en alle vloeistof lekt er al uit. En net zo erg: de rest van alle flessen plakken vervolgens ook. Met een flesverpakking heeft elke fles een eigen vak. Dit beschermt ze extra tijdens transport.

Wijndozen

Bij Tupak bieden we verschillende wijndozen aan. Zo zijn de flesverpakkingen in deze variant geschikt voor wijnflessen van 0,7, 0,75 en 1 liter. Je haalt ze al bij ons voor 1 fles. De wijndozen zijn ook verkrijgbaar voor 2, 3, 6, 9, 12 en 18 flessen.

Afhankelijk van hoe je je wijnfles verstuurt, kies je de verpakking. Schenk je een relatie bijvoorbeeld een fles? Kies dan voor luxe wijnflesdozen, zoals deze rode. Deze heeft een handige magneetsluiting. Tijdens kerst hebben we speciaal bedrukte dozen, bijvoorbeeld een wijnflesdoos voor 2 flessen met cadeau opdruk. Verstuur je meerdere flessen tegelijkertijd of wil je niet te veel geld kwijt zijn aan de flesverpakking? Ga dan voor kartonnen wijn verzenddozen of onze budget wijn opslagdozen.

Draagdozen

Tot slot hebben we ook draagkarton in ons assortiment. Net als met de bedrukte wijndozen voor bijvoorbeeld kerst, geef je een wijntje of 2 eenvoudig cadeau in een draagkarton. Die bieden we aan in zwart, barrel wood en karton.

Bierdozen

Een flesje bier past prima in een wijndoos. Toch raden we specifiek bierdozen aan. De kans op beschadigingen is kleiner omdat er minder schuifruimte is voor de bierflesjes. De bierdozen als flesverpakking zijn beschikbaar voor 1, 3, 6 en 12 flesjes. Het beste sluit je de dozen af met PP Performance Tape. De vakken zijn geschikt voor bierflessen van 30 centiliter en 50 liter.

Flesverpakkingen bestellen bij Tupak

Flesverpakkingen bestellen bij Tupak gaat eenvoudig. Je telt het aantal flessen dat je wilt verzende en kiest de doos uit die daarbij past. Vervolgens zie je je bestelling in het winkelwagentje. Even afrekenen en je hebt je bestelling binnen 3 dagen binnen. Heb je vragen over de flesverpakkingen?

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Rudi

27 december 2023

Perfect mag altijd goedkoper

Deze review betreft: Wijndozen 600608

Geen

12 december 2023

Niet nemen als er daadwerkelijk 12 wijnen in moeten voor postaal of dergelijke.... Niet voor verzending.

Deze review betreft: Wijndozen – Budget – Wit 400408

Geen

12 december 2023

Beste die er zijn.

Deze review betreft: Wijndozen 600606

Meer laden