Afbeelding Flesverpakkingen

Flesverpakkingen

De allernieuwste ontwikkeling op het gebied van wijndozen en bierdozen voor het veilig versturen van uw bestellingen. De hoogwaardige kartonnen wijndozen zijn geschikt voor flessen van 0,7 ltr, 0,75 ltr en 1 lltr. Dus ook voor champagne(achtige) flessen. De bierdozen zijn geschikt voor flesjes van 33cl en 0,5 ltr.

Deze flesverpakkingen zijn voorzien van een interieur met vakverdeling en Quick and Easy functie, dat u eenvoudig oprolt. Dit interieur is zeer stevig en beschermt de flessen zodanig dat ze niet tegen elkaar aan komen en dat ze tijdens transport goed verdeeld blijven. De kans op breuk of beschadiging is nihil. De gecertificeerde dozen zijn vrijgegeven door koeriers als DHL, UPS en Hermes.

U kunt de wijndozen kopen voor 1, 2, 3, 6, 9, 12 of 18 flessen. De bierdozen zijn beschikbaar voor het verpakken van 1,3 6 of 12 flesjes. De flessendozen dienen gesloten te worden met tape. U kunt hiervoor bijvoorbeeld Tupak PP Performance tape gebruiken.

Wilt u een fles wijn cadeau doen? Voor het mooi verpakken van die bijzondere fles wijn als geschenk kunt u kiezen uit een groot aantal luxe wijndozen met magneetsluiting of handvat. In ons assortiment vindt u dozen voor 1, 2 of 3 flessen in een groot aantal kleuren.