• Gratis verzending bij orders vanaf € 99,-
  • Voor 12 uur besteld, zelfde dag verzonden(binnen Nederland)
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen
  • 9/10 tevredenheid
  • Bel ons op 033 2030694
Afbeelding Flesverpakkingen

Flesverpakkingen

De allernieuwste ontwikkeling op het gebied van wijndozen en bierdozen voor het veilig versturen van uw bestellingen. De hoogwaardige kartonnen wijndozen zijn geschikt voor flessen van 0,7 ltr, 0,75 ltr en 1 lltr. Dus ook voor champagne(achtige) flessen. De bierdozen zijn geschikt voor flesjes van 33cl.

Deze flesverpakkingen zijn voorzien van een uniek interieur met vakverdeling en Quick and Easy functie, dat u zeer eenvoudig opzet. Dit interieur is zeer stevig en beschermt de flessen zodanig dat ze niet tegen elkaar aan komen en dat ze tijdens transport goed verdeeld blijven. De kans op breuk of beschadiging is nihil. De gecertificeerde dozen zijn vrijgegeven door koeriers als DHL, UPS en Hermes.

U kunt de wijndozen kopen voor 1, 2, 3, 6, 9, 12 of 18 flessen.  De bierdozen zijn beschikbaar voor het verpakken van 1,3 6 of 12 flesjes.

De bier- en wijnverzendverdozen dienen gesloten te worden met tape. U kunt hiervoor bijvoorbeeld Tupak PP Performance tape gebruiken.

Voor het mooi verpakken van die bijzondere fles wijn als geschenk kunt u kiezen uit een groot aantal luxe wijndozen. In ons assortiment vindt u dozen voor 1, 2 of 3 flessen in een groot aantal kleuren.