Veelgestelde vragen

Wilt u misschien het volgende weten?

Neem contact met ons op via info@tupak.com, telefonisch via 033-2030694 of via de chatfunctie op onze website. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij bieden kortingen aan voor grote bestellingen van verpakkingsmateriaal, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, Tupak biedt kortingen aan voor grote bestellingen van verpakkingsmateriaal en flexibele oplossingen voor frequente verpakkingsbehoeften. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te vragen.

Ja, wij bieden onze klanten de mogelijkheid om gratis monsters van onze verpakkingen aan te vragen. Zo kunt u onze producten uitproberen voordat u een grotere bestelling plaatst. Neem contact met ons op voor meer informatie over het aanvragen van monsters.

Tupak's full-service dienstverlening richt zich op het leveren van gepersonaliseerde verpakkingen en het bieden van flexibele oplossingen, zoals inpakdiensten en opslagmogelijkheden. Deze diensten zijn speciaal ontwikkeld voor grotere of frequente klanten en klanten met gepersonaliseerde verpakkingen die minimaal 500 verpakkingen bestellen. Door gebruik te maken van onze full-service dienstverlening, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor uw verpakkingsbehoeften en aanverwante processen.

Heeft u een andere vraag?

Vind het antwoord door op de onderwerpen aan de linkerkant te klikken.

Vind het antwoord door bovenaan een onderwerp te kiezen.