Driehoekskoker nu ook zelfklevend

Dinsdag, 3 oktober 2023

Naast ons bestaande assortiment van driehoekskokers met handvat en standaard driehoekskokers, bieden we nu een praktische zelfklevende variant. Ideaal voor een breed scala aan verzendbehoeften, beschikbaar in zes maten en vanaf 20 stuks. Maak kennis met het gemak van snel in elkaar te zetten en eenvoudig te sluiten verpakkingen, perfect voor 2023.

Gemakkelijk en snel

De zelfklevende driehoekskokers zijn ontworpen om het verpakkingsproces te stroomlijnen. Met hun zelfklevende sluiting zijn ze niet alleen snel in elkaar te zetten, maar ook moeiteloos en stevig te sluiten, zonder de noodzaak voor extra plakband of sluitingsmaterialen. Dit bespaart tijd en maakt ze uitermate geschikt voor een efficiënte verwerking van zendingen.

Diversiteit in maten voor elke behoefte

Beschikbaar in zes verschillende maten, bieden de zelfklevende driehoekskokers een veelzijdige oplossing voor het verzenden van een breed scala aan producten. Van posters en kunstwerken tot belangrijke documenten, er is een maat die past bij elke verzendbehoefte. Bovendien zijn deze kokers al leverbaar vanaf 20 stuks, wat ze toegankelijk maakt voor zowel kleine als grote verzenders.