Verpakkingstape

Bij het verzenden van producten geldt het spreekwoord: "Je bent zo sterk als je zwakste schakel". Dit is zeker waar wanneer het aankomt op de kwaliteit van tape voor het sluiten van dozen. Als de dozen stevig zijn maar de tape plakt niet goed, kunnen je producten alsnog beschadigd raken. Daarom is onze assortiment tape zorgvuldig samengesteld om het verpakkingsproces te vergemakkelijken en te versnellen, zonder afbreuk te doen aan de plakkracht.

Welke tape moet ik gebruiken om dozen te sluiten?

Weet je nog niet precies welke soort tape het beste geschikt is om dozen te sluiten? In 90% van de gevallen is de pp acryl tape uit de Performance groep de juiste oplossing. Deze verpakkingstape plakt goed op karton en is geluidloos in afrollen. Voor de beginnende dozen plakkers hebben wij ook een voordelig tape pakket bestaande uit 6 rollen acryl tape en een tape dispenser.

Alle soorten verpakkingstape

Met PP tape van Tupak sluit je in een handomdraai lichte, middelzware en zware kartonnen dozen en verpakkingen.De Polypropyleentape of PP-tape is leverbaar in verschillende kwaliteiten en met de lijmsoorten acryl en solvent. De acryllijm is een krachtige, hoog transparante lijmsoort met een hoge/sterke kleefkracht die zich nog verder opbouwt na het aanbrengen.De solvent lijm is de sterkste en krachtigste lijmsoort die geschikt is voor alle omstandigheden. Speciaal voor breekbare artikelen, of producten die voorzichtig moeten worden vervoerd, hebben we waarschuwingstape in ons assortiment.

PP Performance Acryltape

De acryllijm is een krachtige, hoog transparante lijmsoort op waterbasis. Acryl heeft een hoge/sterke kleefkracht die zich nog verder opbouwt na het aanbrengen. De combinatie van een mooie heldere PP drager en hoog transparante acryllijm maakt deze tape uniek en uitermate geschikt om ook bedrukte verpakkingen en/of dozen mee te sluiten. Het geeft een "glashelder" beeld.

PP Budget (Hotmelt) verpakkingstape

De PP Budget tape is de “instapper” uit ons tape-assortiment. De tape heeft een PP drager en is voorzien van een “hotmelt” lijmlaag. De tape met hotmelt-lijm heeft een snelle onmiddellijke kleefkracht. Deze tape wordt gebruikt voor het sluiten van onder andere kartonnen dozen en tal van andere materialen.

PP Performance Bruine verpakkingstape

De PP Performance tape is een zeer sterke tape met een acryl lijmlaag. Deze bruine tape is nu in de uitverkoop! De tape is "no noise", waardoor je geen last hebt van hinderlijk lawaai bij het afrollen. De performance tape is de meest verkochte tape uit ons assortiment.

Solvent verpakkingstape

De PP Solution tape is een sterke tape met een solvent lijmlaag. Deze tape is leverbaar in transparant en bruin. De solvent lijm werkt onder nagenoeg alle omstandigheden. Bijvoorbeeld ook in koude omstandigheden van 12 graden en zelfs nog lager.

Papieren tape

Papieren tape Eco is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tape. De hoge kleefkracht van de papieren tape zorgt ervoor dat kartonnen dozen of andere verpakkingen goed afsluiten. Deze papieren tape kan je eenvoudig met de hand afscheuren. De papieren tape Eco is verkrijgbaar in twee breedtes; 50mm en 75mm. Iedere rol bevat 50 meter tape.

PVC tape

PVC tape is aangenaam om mee te werken, mede doordat de tape volledig geluidloos afrolt en met de hand af te scheuren is. PVC tape heeft een goede kleefkracht en is lang houdbaar. Deze tape is zeer goed te bedrukken.

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape is bij uitstek geschikt voor breekbare artikelen of producten die voorzichtig moeten worden vervoerd. Deze tape is standaard bedrukt met "Breekbaar-Fragile-Zerbrechlich" en is leverbaar in rood en wit.

Machinetape

De machinetape worden ingezet op dozenluitmachines om dozen automatisch te sluiten. Hier gaat het met name om grotere aantallen en vaak dozen met dezelfde afmetingen. Machinetape heeft een PP drager en is leverbaar met zowel hotmelt als solvent lijmlaag.

Bedrukte tape

De hoogwaardige verpakkingstape van Tupak kunnen wij voor jou bedrukken in jouw eigen huisstijl. Bedrukking is mogelijk vanaf 1 kleur tot 3 kleuren flexo-bedrukking. Informeer direct naar de messcherpe tarieven.

Verpakkingstape pakket

Geef je verpakkingsproces een vliegende start met een van onze tape pakketten. Bestaande uit een aantal rollen tape en een praktische dozensluiter. Dit praktische pakket bevat alles wat je nodig hebt om dozen snel en efficiënt te sluiten, zodat je jouw producten veilig kunt opbergen en betrouwbaar kunt verzenden.

Verpakkings Tape Bestellen

Het bestellen van verpakkingstape is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met slechts een paar klikken kan je jouw voorraad aanvullen met onze hoogwaardige tapes en dozensluiters. Bovendien kan je bij ons terecht voor advies over de beste verpakkingsoplossingen voor jouw bedrijf. Ontdek de voordelen van het bestellen bij Tupak en zorg ervoor dat je producten altijd veilig en professioneel verpakt zijn.

Duurzame producten

Waarom Tupak?

  • 50 jaar ervaring
  • Persoonlijk Advies
  • Gratis retour
  • Gratis verzending*

Neem contact op

We vallen met de doos in huis

De laatste publicaties

Alle artikelenBlogsNieuws

Andere mensen over onze service

Tupak reviews

Isonlineshop.com

22 april 2024

Top dankjewel

Deze review betreft: Tape pakket: 2 rollen PP acryltape + dispenser 1408.1005

fred

20 oktober 2021

Goed

Deze review betreft: Waarschuwingstape Bedrukt 1409WTOR

Perfect

29 januari 2021

Perfect, kan niet beter ! Dag na bestelling kwam de levering

Deze review betreft: PP Performance (acryl) 1409PPT

Meer laden