Afbeelding Tape

Tape

Met de PP- tape van Tupak sluit u in een handomdraai lichte, middelzware en zware kartonnen dozen en verpakkingen. De Polypropyleentape of PP-tape is leverbaar in verschillende kwaliteiten en met de lijmsoorten solvent en acryl.

De solvent lijm is sterk en werkt langdurig. Handig dus wanneer een verpakking langer gesloten moet blijven bij bijvoorbeeld opslag en ook wanneer vocht en stof aan de orde is.

De acryllijm is op gemaakt op waterbasis. Daarmee is deze lijmsoort vriendelijk voor het milieu.
Deze transparante lijm is zeer geschikt voor het sluiten van gekleurde en/of bedrukte dozen. Wel moet er rekening worden gehouden dat de onmiddellijke kleefkracht net wat minder is. Het moet iets langer inwerken, maar daarna werkt het uitstekend.

Met de PP-tape van Tupak sluit u in een handomdraai lichte, middelzware en zware kartonnen dozen en verpakkingen.

De Polypropyleentape of PP-tape is leverbaar in verschillende kwaliteiten en met de lijmsoorten acryl en solvent

De acryllijm is een krachtige hoog transparante lijmsoort. Acryl heeft een hoge/sterke kleefkracht die zich nog verder opbouwt na het aanbrengen. De combinatie van een mooie heldere PP drager en hoog transparante acryllijm maakt deze tape uniek en uitermate geschikt om ook bedrukte verpakkingen en/of dozen mee te sluiten. Het geeft een "glashelder" beeld.

De solvent lijm is sterkste en krachtigste lijmsoort. De solvent lijm werkt onder nagenoeg alle omstandigheden. Bijvoorbeeld ook in koude omstandigheden van 12 graden en zelfs nog lager.

Speciaal voor breekbare artikelen, of producten die voorzichtig moeten worden vervoerd, hebben we waarschuwingstape in ons assortiment. Deze tape is standaard bedrukt met "Breekbaar-Fragile-Zerbrechlich" en is leverbaar in rood en wit.