U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Tape

Tape

Met de PP- tape van Tupak sluit u in een handomdraai lichte, middelzware en zware kartonnen dozen en verpakkingen. De Polypropyleentape of PP-tape is leverbaar in verschillende kwaliteiten en met de lijmsoorten solvent en acryl.

De solvent lijm is sterk en werkt langdurig. Handig dus wanneer een verpakking langer gesloten moet blijven bij bijvoorbeeld opslag en ook wanneer vocht en stof aan de orde is.

De acryllijm is op gemaakt op waterbasis. Daarmee is deze lijmsoort vriendelijk voor het milieu.
Deze transparante lijm is zeer geschikt voor het sluiten van gekleurde en/of bedrukte dozen. Wel moet er rekening worden gehouden dat de onmiddellijke kleefkracht net wat minder is. Het moet iets langer inwerken, maar daarna werkt het uitstekend.

Met de PP-tape van Tupak sluit u in een handomdraai lichte, middelzware en zware kartonnen dozen en verpakkingen.

De Polypropyleentape of PP-tape is leverbaar in verschillende kwaliteiten en met de lijmsoorten acryl en solvent

De acryllijm is een krachtige hoog transparante lijmsoort. Acryl heeft een hoge/sterke kleefkracht die zich nog verder opbouwt na het aanbrengen. De combinatie van een mooie heldere PP drager en hoog transparante acryllijm maakt deze tape uniek en uitermate geschikt om ook bedrukte verpakkingen en/of dozen mee te sluiten. Het geeft een "glashelder" beeld.

De solvent lijm is sterkste en krachtigste lijmsoort. De solvent lijm werkt onder nagenoeg alle omstandigheden. Bijvoorbeeld ook in koude omstandigheden van 12 graden en zelfs nog lager.

Speciaal voor breekbare artikelen, of producten die voorzichtig moeten worden vervoerd, hebben we waarschuwingstape in ons assortiment. Deze tape is standaard bedrukt met "Breekbaar-Fragile-Zerbrechlich" en is leverbaar in rood en wit.

 • Afbeelding PP Budget (Hotmelt)

  PP Budget (Hotmelt)

  De PP Budget tape is de “instapper” uit ons tape-assortiment. De tape heeft een PP drager is een voorzien van een “hotmelt” lijmlaag. Hotmelt-lijm heeft een snelle onmiddellijke kleefkracht. Deze tape wordt gebruikt voor het sluiten van onder andere kartonnen dozen en tal van andere materialen.

  vanaf € 0,53 per rol

 • Afbeelding PP Performance (acryl)

  PP Performance (acryl)

  De PP Performance tape is een zeer sterke tape met een acryl lijmlaag. Deze tape is leverbaar in transparant en bruin.

  vanaf € 0,56 per rol

 • Afbeelding PP Solution (solvent)

  PP Solution (solvent)

  De PP Solution tape is een sterke tape met een solvent lijmlaag. Deze tape is leverbaar in transparant en bruin.

  vanaf € 0,69 per rol

 • Afbeelding PVC Tape

  PVC Tape

  PVC tape is aangenaam om mee te werken mede doordat de tape volledig geluidloos afrolt en desgewenst met de hand af te scheuren is. PVC tape heeft een goede kleefkracht en is lang houdbaar. De tape is zeer goed te bedrukken.

  vanaf € 1,17 per rol

 • Afbeelding Bedrukt tape

  Bedrukt tape

  De hoogwaardige verpakkingstape van Tupak kunnen wij voor u bedrukken in uw eigen huisstijl. Bedrukking is mogelijk vanaf 1 kleur tot full-colour fotokwaliteit. Informeer direct naar de messcherpe tarieven.

 • Afbeelding Waarschuwingstape Bedrukt

  Waarschuwingstape Bedrukt

  Waarschuwingstape is bij uitstek geschikt voor breekbare artikelen of producten die voorzichtig moeten worden vervoerd. De waarschuwingstape is leverbaar in rood en wit.

  vanaf € 0,79 per rol

 • Afbeelding Machinerollen

  Machinerollen

  De machinerollen tape worden ingezet op dozensluitmachines om dozen automatisch te sluiten. Hier gaat het met name om grotere aantallen en vaak dozen met dezelfde afmetingen. Machinerollen tape heeft een PP drager en is leverbaar met zowel hotmelt als solvent lijmlaag.

  vanaf € 6,40 per rol