U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00

A-Z Overzicht: Koker

 • Afbeelding Dekselkoker Bruin

  Dekselkoker Bruin

  Deze kartonnen dekselkokers (of posterkokers) bieden uw kostbare drukwerk een optimale bescherming. Als verzendkokers is dit de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders. De verzendkokers zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd inclusief deksel. De verzendkokers zijn direct uit voorraad leverbaar in maar liefst 20 standaard maten.

  vanaf € 0,33 per stuk

 • Afbeelding Dekselkoker Wit

  Dekselkoker Wit

  Witte kartonnen dekselkokers (of verzendkokers) geven uw zending direct een nette uitstraling. Deze kartonnen dekselkokers bieden uw kostbare drukwerk een optimale bescherming. Als verzendkokers is dit de ideale verpakking voor bijvoorbeeld posters, tekeningen of kalenders. De verzendkokers zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd inclusief deksel. De verzendkokers zijn direct leverbaar.

  vanaf € 0,35 per stuk

 • Afbeelding Kokers Trapeze

  Kokers Trapeze

  De kartonnen trapezekoker is extreem sterk, stabiel en stapelbaar.  De koker is gemaakt van bruin dubbel golfkarton. Deze trapezevormige verpakking is onder andere geschikt voor het verpakken en verzenden van opgerolde goederen zoals posters, portretten, oorkondes en kalenders. De koker heeft een milieuvriendelijke zelfklevende sluiting en is snel te openen.

  vanaf € 0,83 per stuk

 • Afbeelding Kunststof PETG Kokers

  Kunststof PETG Kokers

  Kunststof PETG kokers zijn representatieve (verzend)kokers waarin uw product extra opvalt. De kokers zijn licht en representatief. De PETG kokers zijn gemaakt van stevig materiaal en worden geleverd met 2 witte kunststof deksels die naar binnen vallen.

  vanaf € 0,35 per stuk

 • Afbeelding Telescoop koker

  Telescoop koker

  De telescoop koker is, in combinatie met onze vierkante kokers, ideaal voor het verzenden van lange en opgerolde goederen. Bijvoorbeeld parasols, paraplu''''''''''''''''s, draadeinden, posters, kalenders, oorkondes etc. De koker is gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 1,18 per stuk

 • Afbeelding Transparante PVC Koker

  Transparante PVC Koker

  Deze transparante PVC kokers zijn de ideale verpakking om uw product op te laten vallen. De PVC koker wordt gemaakt van stevig materiaal waardoor uw product ook nog eens goed beschermd is. De PVC koker is leverbaar in verschillende afmetingen. Tevens is het mogelijk de koker te laten bedrukken.

  vanaf € 0,20 per stuk

 • Afbeelding Transparante Schroefkoker

  Transparante Schroefkoker

  Met een transpante schroefkoker kunt u uw producten blijvend mooi verpakken. De schroefkoker is perfect om meerdere malen te gebruiken en bijvoorbeeld potloden en viltstiften in te bewaren.

  vanaf € 0,92 per stuk

 • Afbeelding Trikant kokers

  Trikant kokers

  Deze driehoekige koker, bekend van het Van Gogh Museum Amsterdam, is uitermate geschikt voor het verpakken van posters, kalenders en geschenken. Hij is praktisch en opvallend en neemt weinig ruimte in uw magazijn in.

  vanaf € 0,72 per stuk

 • Afbeelding Verstelbare schroefkokers

  Verstelbare schroefkokers

  Met de verstelbare schroefkoker kunt u uw producten flexibel en stevig verpakken. De schroefkoker is licht, sterk en in lengte verstelbaar. Deze verstelbare schroefkokers is bij uitstek geschikt voor het verpakken van producten van verschillende lengte zoals machineonderdelen of boortjes. U kunt de koker traploos verstellen en vaker gebruiken.

  vanaf € 0,23 per stuk

 • Afbeelding Vierkante koker met afscheurperforatie

  Vierkante koker met afscheurperforatie

  Deze vierkante kokers zijn geschikt voor verzenden opgerolde goederen of langwerpige producten. De kokers zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton en hebben een zelfklevende sluiting. Door de handige afscheurperforatie is de vierkante koker eenvoudig te openen. Vierkante kokers zijn onder geschikt voor het verzenden van muurstickers, parasols, paraplu’s, draadeinden, posters of kalenders

  vanaf € 0,74 per stuk

 • Afbeelding Vierkante kokers standaard

  Vierkante kokers standaard

  Vierkante kokers zijn gemakkelijk stapelbaar en geschikt voor het verpakken van langwerpige producten, zoals posters en flessen. Ze zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten en 100% recyclebaar.

  vanaf € 0,87 per stuk