U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Zelfklevende verpakkingen

Zelfklevende verpakkingen

Bespaar tijd, geld en tape met zelfklevende verpakkingen

In ons assortiment vindt u een groot aantal zelfklevende verpakkingen waaronder verzenddozen, boekverpakkingen, enveloppen en zakken. Door de zelfklevende sluiting bent u er zeker van dat uw zending altijd goed en netjes gesloten is. Of het nu gaat om het verzenden of verpakken van kleding, elektronische artikelen, geschenken of cosmetica u vindt altijd de geschikte verpakking.

Weet u niet precies welke verpakking voor u het meest geschikt is, maak dan gebruik van de keuzehulp of neem contact op met een van onze specialisten.

 

 • Afbeelding Dozen

  Dozen

  Bespaar tijd, tape en geld met dozen met zelfklevende sluiting. Met dozen met zelfklevende sluiting bent u er zeker van dat uw zending altijd goed en netjes gesloten is. Of het nu gaat om het verzenden of verpakken van kleding, elektronische artikelen, geschenken of cosmetica u vindt altijd de geschikte doos.

  vanaf € 48,64 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Boekverpakkingen

  Boekverpakkingen

  Speciale zelfklevende boekverpakkingen. Wit of bruin, van standaard tot extra stevig. Door de zelfklevende sluiting bent u er zeker van dat uw zending de ontvanger altijd goed en netjes bereikt. De boekverpakkingen zijn ideaal voor het versturen van boeken, magazines, catalogi, (reis)gidsen en bijvoorbeeld cursusmateriaal.

  vanaf € 61,71 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Ordnerverpakkingen

  Ordnerverpakkingen

  Voor het verpakken en verzenden van ordners kunt u kiezen uit een ruim assortiment zelfklevende ordnerdozen. Deze dozen zijn leverbaar in verschillende diktes om er voor te zorgen dat ze passen bij uw ordner. Door de zelfklevende sluitstrip bespaart u tijd en tape en weet u zeker dat u zending goed gesloten is.

  vanaf € 92,93 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Enveloppen

  Enveloppen

  Scherp geprijsde verzendenveloppen. Luchtkussenenveloppen, verzendenveloppen in diverse hoogtes, speciale kalenderenveloppen en enveloppen voor multimedia. Ook zijn er enveloppen met een extra beschermende laag van papier, schuim of luchtkussenfolie. Zo weet u zeker dat uw zending de ontvanger onbeschadigd bereikt.

  vanaf € 13,31 incl btw voor 100 stuks

 • Afbeelding Zakken

  Zakken

  Ondoorzichtige verzendzakken zijn ideaal voor het versturen van (web)bestellingen met kleding en alle overige niet-breekbare of buigbare artikelen. Voor artikelen die wel zichtbaar mogen zijn kunt u ook kiezen uit verschillende transparante verzendzakken.

  vanaf € 86,02 incl btw per stuk