Afbeelding Magneetdozen

Magneetdozen

Een mooie verpakking zorgt voor een perfecte eerste indruk. Een cadeau wat je met aandacht hebt uitgezocht wordt nog specialer als het mooi verpakt is. Een luxe magneetdoos zorgt voor die perfecte eerste indruk.

Magneetdozen zijn luxe geschenkdozen met een klepsluiting die voorzien is van een magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor winkels en webshops. Magneetdozen zijn leverbaar in maar liefst 6 verschillende maten, zodat er altijd een doos is die geschikt is voor uw product. De magneetdozen nemen weinig ruimte in uw magazijn in doordat ze plano (plat) worden geleverd.

Natuurlijk moet de doos ook passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Daarom kunt u kiezen uit 11 kleuren; wit, zwart, goud, zilver, bruin, rood, lichtblauw, oud roze, okergeel, mintgroen en de combinatie zwart/wit. Daarnaast hebben we een zogenaamde ‘zerotree’ doos die voor 65% van stro is gemaakt , een doos gemaakt van graspapier en een extra luxe zwarte magneetdoos met draaglint.

Magneetdozen bedrukken vanaf 25 stuks!
U kunt deze magneetdozen ook laten bedrukken met bijvoorbeeld uw eigen logo. Bedrukking is mogelijk vanaf 25 stuks in één kleur of full colour. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de prijzen, vul dan het contactformulier in of bel direct met één van onze specialisten op telefoonnummer 033-2030694.