Verbeter je inpakproces met ActivaPaper Opvulmachines

Woensdag, 5 juli 2023

Ontdek onze nieuwste aanwinst in het assortiment: de ActivaPaper opvulpapier machines. Vanaf juli 2023 breiden we ons productaanbod uit met drie innovatieve modellen - de PA4000, PA4600 en PA5000. Deze machines bieden een duurzame en efficiënte oplossing voor het beschermen van jouw producten, ontworpen om productiviteit te verhogen met respect voor het milieu. Geschikt voor een breed scala aan industrieën, de ActivaPaper machines zijn de perfecte aanvulling op jouw verpakkingsproces, ongeacht de omvang van je bedrijf.

Duurzaamheid en Efficiëntie Voorop

ActivaPaper PA4000: Compact en Efficiënt

De PA4000 is ontworpen met het oog op kleinere verpakkingsbehoeften, maar levert niet in op snelheid of efficiëntie. Deze machine produceert op maat gesneden papieren opvulmateriaal dat naadloos aansluit bij diverse producttypen, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die hun verpakkingsproces willen optimaliseren zonder een grote ecologische voetafdruk achter te laten.

ActivaPaper PA4600: Veelzijdigheid en Robuustheid

Met de capaciteit om zowel opvulmateriaal als beschermende papierkussens te creëren, biedt de PA4600 een veelzijdige oplossing voor bedrijven die een hoger niveau van bescherming voor hun producten vereisen. Deze machine is gebouwd voor duurzaamheid en kan grote hoeveelheden materiaal produceren, wat resulteert in een efficiëntere verpakkingsworkflow.

ActivaPaper PA5000: Maximale Productiviteit

De PA5000 is de ultieme oplossing voor bedrijven die streven naar maximale efficiëntie en automatisering in hun verpakkingsprocessen. Deze machine is compatibel met geautomatiseerde verpakkingslijnen en kan een breed scala aan producten beschermen, van zware industriële goederen tot meer delicate items, met ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid.