Persbericht: Shops United kiest Tupak als preferred supplier verzendverpakkingen

Vrijdag, 29 november 2013

Nijkerk 29 november 2013 – Shops United, inkooporganisatie voor webwinkeliers, heeft na een uitgebreide selectie Tupak gekozen als preferred supplier van verzendverpakkingen voor haar leden.

Erik Langendoen, CEO Shops United; Als inkooporganisatie hebben wij als taak om voor onze meer dan 1.000 aangesloten leden de beste oplossingen te selecteren tegen de laagste kosten. Voor webwinkeliers is de verzending van artikelen een belangrijk aspect. De goederen moeten veilig en goed verpakt worden verzonden, waarbij de kosten zo laag mogelijk moeten worden gehouden.

Na inventarisatie van de mogelijkheden van een aantal leveranciers van verzendverpakking bleek Tupak voor ons de beste keuze te zijn. Tupak biedt een breed pakket aan verzendverpakkingen, waarbij voor ieder te verzenden product een verpakking beschikbaar is. Bovendien zijn alle verpakkingen direct leverbaar, ook in kleine hoeveelheden. Doordat een groot aantal verpakkingen geschikt is voor de brievenbus, kunnen onze leden aanzienlijk op de portokosten besparen. Met het oog op de komende drukke periode voor webwinkeliers is dit een enorm voordeel voor de leden.

Over Shops United

Shops United is de inkooporganisatie voor webwinkeliers. Via Shops United kunnen de aangesloten webwinkeliers besparen op alle zaken die met verzenden te maken hebben; fulfilment, kosten voor drukwerk, verpakken, versturen en verpakkingsmaterialen.