U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 175
 • Morgen in huis mits voor 13:00 besteld
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Dozen

Dozen

Voor alles wat u wilt verzenden, opbergen, opslaan of vervoeren hebben we een doos in ons assortiment. Het is belangrijk is dat u de doos kiest die het meest geschikt is voor uw product of toepassing. We hebben een enorm assortiment kartonnen dozen, postdozen, verzenddozen, ordnerdozen, verpakkingsdozen en verhuisdozen. De dozen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kwaliteiten. Al dan niet voorzien van zelfklevende strips en/of een handige autolockbodem.

U vindt en bestelt het allemaal eenvoudig online via onze webshop. Weet u niet precies welke doos voor u het meest geschikt is, maak dan gebruik van de keuzehulp.

 • Afbeelding Speedbox

  Speedbox

  Deze handige verzenddoos is ideaal voor het verpakken en verzenden van uw producten. De speedbox heeft door de witte kleur een nette uitstraling. Door de autolock bodem is deze verzenddoos snel en eenvoudig in elkaar te zetten. Bij het opzetten van deze verpakking sluit de autolock bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd.

  vanaf € 79,13 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Busbox

  Busbox

  De grootste doos die door de brievenbus past, ideaal voor het verzenden van brochures en catalogi. Razendsnel op te zetten en 100% recyclebaar karton.

  vanaf € 73,21 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Busbox zelfklevend

  Busbox zelfklevend

  De grootste doos die door de brievenbus past. Ideaal voor het verzenden van brochures en catalogi, zelfklevend en van 100% recyclebaar karton.

  vanaf € 108,90 incl btw voor 100 stuks

 • Afbeelding Postdoos

  Postdoos

  De postdoos is een van de meeste gebruikte verzenddozen voor het verpakken en veilig verzenden van de meest uiteenlopende producten. De postdoos is volledig van karton en toch oersterk en representatief. De doos heeft een representatieve uitstraling en is eenvoudig en snel in elkaar te zetten. De doos is direct uit voorraad leverbaar in verschillende formaten.

  vanaf € 54,45 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Autolock doos

  Autolock doos

  De autolock doos is een bruine verzenddoos die snel en eenvoudig is op te zetten door de auto-lock bodem. De verzenddoos is direct leverbaar in verschillende afmetingen. Deze verzenddoos is een ideale verzendverpakking voor voor webshops.

  vanaf € 60,50 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdoos met variabele hoogte

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen zijn variabel te gebruiken in de hoogte. Autolock dozen hebben een zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van deze verpakking sluit de bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd. De dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton.

  vanaf € 79,13 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Autolockdoos met zelfklevende sluiting

  Autolockdoos met zelfklevende sluiting

  Autolockdozen PREMIUM met dubbele bodem. De dozen zijn variabel te gebruiken in de hoogte en hebben een zelfklevende sluiting. De autolock dozen zijn gemaakt van sterk bruin golfkarton. Autolock dozen hebben een zelfsluitende bodem. Bij het opzetten van de verpakking sluit de bodem automatisch. Dit scheelt in handling en in tijd.

  vanaf € 82,04 incl btw voor 60 stuks

 • Afbeelding Retourdoos

  Retourdoos

  Bruine zelfklevende verzenddoos die snel en eenvoudig is op te zetten. Doordat hij meerdere malen is te openen en te sluiten, is hij zeer geschikt om producten weer retour te sturen.

  vanaf € 62,92 incl btw voor 50 stuks