U de inhoud
wij de verpakking
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 149
 • Morgen in huis mits voor 12:00 besteld(binnen Nederland)
 • Gratis retourneren binnen 5 dagen
Account aanmaken | Inloggen
Winkelwagen
0 producten € 0,00
Afbeelding Webshop verpakkingen

Webshop verpakkingen

Handig, snel en voordelig

Speciaal voor webwinkels hebben wij een uitgebreid pakket webwinkel- en verzendverpakkingen samengesteld. Afhankelijk van het product dat u wilt verzending kunt u kiezen uit een groot aantal verschillende verzenddozen, boekverpakkingen, enveloppen en verzendzakken. Zelfklevend en niet-zelfklevend, met of zonder extra veiligheidsstrips en in een groot aantal formaten. Bovendien heeft u ruime keuze uit verpakkingen die door de brievenbus kunnen. Zo bespaart u op de portokosten.

Met deze verzendverpakkingen kunt u de bestellingen van uw webwinkel op een nette wijze verpakken en versturen. Veilig, representatief en voordelig!

 • Afbeelding Dozen

  Dozen

  Verzenddozen speciaal voor webbestellingen. Geschikt voor de brievenbus, of als belstuk. Voor alles wat u wilt verzenden vindt u de juiste verzenddoos. Dozen met zelfklevende sluiting, retourdozen, in hoogte verstelbare dozen etc. Alle dozen zijn in een groot aantal afmetingen te leveren.

  vanaf € 54,45 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Boekverpakkingen

  Boekverpakkingen

  Speciaal voor het versturen van boeken hebben we een compleet assortiment boekverpakkingen. De boekverpakkingen zijn ideaal voor het versturen van boeken, magazines, catalogi, (reis)gidsen en bijvoorbeeld cursusmateriaal. De boekverpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton en hebben een variabele vulhoogte.

  vanaf € 61,71 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Draaipak verpakking

  Draaipak verpakking

  Draaipak verpakking: ideaal voor de optimale bescherming van uw producten

  vanaf € 82,28 incl btw voor 50 stuks

 • Afbeelding Verzendzakken en -enveloppen

  Verzendzakken en -enveloppen

  Verzendzakken en -enveloppen zijn ideaal voor het versturen van platte pakketjes of producten die door de brievenbus kunnen.

  vanaf € 13,31 incl btw voor 100 stuks