Afbeelding Opvulmateriaal

Opvulmateriaal

Ontdek ons ruime assortiment aan opvulmateriaal om uw producten en goederen optimaal te beschermen tijdens transport en opslag! Het juiste opvulmateriaal zorgt ervoor dat lege ruimtes in uw (verzend)verpakkingen efficiënt worden opgevuld, waardoor u voorkomt dat de producten kunnen schuiven en beschadigen. U kunt kiezen uit:

1. Flo-pak opvulchips: Deze veelzijdige opvulchips worden geleverd in een handige zak van 500 liter. Ze vormen een veerkrachtige buffer rond uw producten en absorberen schokken, waardoor uw goederen veilig en intact blijven tijdens het verzendproces.

2. Sizzlepak opvulmateriaal: U kunt kiezen tussen een doos van 5 kilo of 10 kilo, afhankelijk van uw behoeften. Sizzlepak biedt uitstekende bescherming en voegt een professionele uitstraling toe aan uw verpakkingen.

3. Opvulpapier in dispenserdoos: Het opvulpapier wordt geleverd in een handige dispenserdoos met 250 meter papier. Dit papier is ideaal voor het opvullen van lege ruimtes en zorgt voor een veilige en stevige pasvorm voor uw producten.

4. Schuimfolie: Voor optimale bescherming bieden we schuimfolie met een dikte van 2 mm in 4 verschillende breedtes. Elke rol bevat 250 meter schuimfolie, perfect om uw delicate goederen veilig in te pakken.

Bescherm uw zendingen met hoogwaardig opvulmateriaal en verzend uw producten met een gerust hart. Ons opvulmateriaal is ontworpen om aan al uw verpakkingsbehoeften te voldoen en is gemakkelijk in gebruik.